Sorana Cîrstea, semifinalistă la Madrid

Sorana Cîrstea, semifinalistă la Madrid
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sorana Cîrstea, una dintre favoritele la titlu, s-a oprit în semifinala turneului virtual de la Madrid Open, după ce a fost învinsă de franțuzoaica Fiona Ferro, scor 6-3, după un meci încordat, presărat și cu probleme de conexiune, care i-au oferit o şansă în plus româncei, dar aceasta nu a profitat. Până în această fază, românca reușise patru victorii, trei în grupe, cu Johanna Konta (3-0), Elina Svitolina (4-2) și Victoria Azarenka (3-1), iar în sferturi a trecut de Bianca Andreescu, cu 7-6 (7-4). 

Altfel, turneul virtual a fost câștigat de Kiki Bertens (campioana de anul trecut), care s-a impus în fața Fionei Ferro cu 6-1.

În finala masculină a acestei competiţii virtuale, Andy Murray s-a impus cu 7-6 (7-5) în faţa belgianului David Goffin. În semifinale, Goffin a trecut de grecul Stefanos Tsitsipas cu 7-6 (6). Cealaltă semifinală, dintre Andy Murray şi argentinianul Diego Schwartzman nu s-a putut desfăşura din cauza unei probleme de conexiune, iar cei doi jucători s-au înţeles ca britanicul să acceadă în finală.

După anularea ediţiei 2020 a competiţiei pe zgură din capitala Spaniei, patronată de Ion Ţiriac, responsabilii turneului Mutua Madrid Open au decis să mizeze pe un turneu alternativ, disputat online, prin intermediul jocului video Tennis World Tour, în perioada 27-30 aprilie.

Turneul va beneficia de o donaţie de 150.000 de euro pentru cele două tablouri (ATP şi WTA), iar învingătorii vor decide apoi ce parte vor oferi jucătorilor şi jucătoarelor cu cele mai mari probleme economice. În afara acestei sume, 50.000 de euro vor fi donaţi Băncii de Alimente din Madrid, pentru reducerea impactului social al pandemiei de Covid-19, au anunţat organizatorii.

Citit 1694 ori Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2020 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.