Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Conducătorii Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) insistă ca meciurile din Liga I să se joace cu spectatori. Justin Ștefan, secretarul general al LPF, susține că forul pe care îl reprezintă își dorește ca jucătorii din Liga I să aibă parte de susținători la meciurile pe care le vor juca după reluarea campionatului, făcându-se demersuri către instituțiile abilitate pentru ca 500 de persoane să fie lăsate să asiste la partide.
Solicitarea lui Justin Ștefan se leagă de faptul că autoritățile au permis ca până la 500 de oameni să poată participa la spectacole în aer liber, festivaluri și alte evenimente culturale și transmite că stadioanele au o capacitate mai mare și acest lucru poate permite intrarea a 500 de suporteri la partidele din Liga I. "Foarte curând, Liga I va reveni pe stadioane și în casele oamenilor. Pe stadioane, momentan fără spectatori, dar continuăm să facem demersuri către instituțiile abilitate, deoarece mi se pare normal ca, dacă avem spectacole în aer liber cu posibilitatea de a participa 500 de spectatori, să existe această posibilitate și pentru meciurile de fotbal. Stadioanele au o capacitate mai mare decât locațiile unde se vor organiza spectaole în aer liber, festivaluri sau alte evenimente culturale", a spus Justin Ştefan.

Citit 642 ori Ultima modificare Luni, 01 Iunie 2020 19:53

1 comentariu

  • postat de ADYtza74 Miercuri, 03 Iunie 2020 07:41 5.13.214.*** Link la comentariu
    0
    0

    La unele (majoritatea) meciuri s-ar putea sa te rogi sa fie 500 de spectatori in tribune. Pentru fiecare stadion ,cu cate locuri are , pastrand distantarea sa se faca un calcul cati suporteri pot intra.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.