HANDBAL | Patricia Vizitiu, transferul-surpriză. ”La Galați, am descoperit oameni care doresc performanță”

HANDBAL | Patricia Vizitiu, transferul-surpriză. ”La Galați, am descoperit oameni care doresc performanță”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Jucătoarea venită de la SCM Craiova se declară încrezătoare în proiectul pe care l-a găsit la gruparea gălățeană, cu privire la obținerea performanței.

CSM Galați încă nu știe în ce modalitate, când și dacă va mai disputa turneul de promovare, însă se pregătește intens pentru viitorul sezon din Liga Florilor, prin aducerea mai multor jucătoare, printre care și Patricia Vizitiu. Aceasta a evoluat ultima oară la SCM Craiova, dar are un CV mai mult decât impresionant. A făcut parte din generația de succes de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, care a jucat o finală de Liga Campionilor, alături de Cristina Neagu. În toată cariera sa a jucat la nivel înalt, iar acum a ales un transfer la CSM Galați din sezonul următor.

"Am ales oferta Clubului Sportiv Municipal Galați, pentru că am descoperit aici oameni care își doresc performanță. Am discutat cu oameni de sport care înțeleg fenomenul și își doresc să construiască o echipă frumoasă. Știu că doamna antrenor Alexandrina Soare este considerată dură, dar eu o respect mult și sunt convinsă că ne vom înțelege bine, pentru că eu sunt o persoană care respectă regulile. Vreau să creăm o adevărată familie. Dacă vom fi unite, vom putea realiza lucruri foarte frumoase împreună. Nu pot să promit că voi înscrie un anumit număr de goluri, dar pot să vă asigur că voi da totul pentru CSM Galați și pentru suporteri", a spus Patricia Vizitiu, pentru pagina oficială a CSM Galați.

În afară de Patricia Vizitiu, CSM Galați le-a mai transferat în această vară pe Mădălina Conache, Nikolina Knezevici și Mădălina Pușcaș. Conform unor surse din cadrul clubului, CSM Galați va mai transfera cel puțin încă două noi jucătoare. 

Cu gândul la Națională

Mai mult, Patricia Vizitiu nu și-a luat gândul de la echipa națională, după ce și-a trecut în palmares alături de lotul național medalia de bronz la Mondialele din 2015. Cu toate că a ieșit în ultima vreme din circuitul reprezentativei României, Patricia Vizitiu își dorește să revină la lotul național cât mai curând. "Sper ca evoluțiile mele de la Galați să mă aducă, în continuare, în atenția echipei naționale. Eu știu jocurile de culise de la națională, dar încă îmi doresc să mi se cânte imnul", a spus Vizitiu.

Altfel, CSM Galați așteaptă să afle soarta turneului de promovare pe 15 iulie, atunci când Federația Română de Handbal va stabili dacă se va mai disputa sau nu. În cazul în care dintre cele opt echipe eligibile pentru participare nu vor fi suficiente doritoare, atunci CSM Galați va promova direct în Liga Florilor.

Citit 1585 ori Ultima modificare Luni, 06 Iulie 2020 01:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.