”Naţionalele” de navomodele-viteză. Sorin Mavru, de trei ori pe locul al doilea

”Naţionalele” de navomodele-viteză. Sorin Mavru, de trei ori pe locul al doilea
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Modelismul se află din nou în activitate. Timp de patru zile, modernul lac din apropierea oraşului Arad (construit cu fonduri UE) a găzduit primul concurs de anvergură al anului - Campionatul Naţional de navomodele viteză. Au participat peste 50 de sportivi, specialişti ai acestor clase, din mai multe cluburi din ţară: Sportul Studenţesc şi RC Sail Bucureşti, plus reprezentanţi ai cluburilor din Arad, Craiova, Constanţa şi altele.

Între concurenţi s-a aflat şi Sorin Mavru, de la CS Universitatea Galaţi, Maestru al Sportului. Dacă anul trecut a cucerit nu mai puţin de cinci titluri de campion naţional - în concursurile de la Medgidia şi Câmpina, Sorin Mavru a obţinut de data aceasta trei medalii de argint. După dispute aprige în trei dintre clasele campionatului - ECO, FSR şi F3A, gălăţeanul s-a clasat în toate pe locul al doilea. Titlurile la cele trei clase au fost adjudecate de sportivii Sportului Studenţesc - două şi de cei din Constanţa.

Cum peste mai puţin de două săptămâni (20-23 august), în acelaşi loc, vor avea loc întreceri la nu mai puţin de şase clase de navomodele-viteză, Mini Mono, Mono 1 şi Mono 2, respectiv, Mini Hydro, Hydro 1 şi Hydro 2, concitadinul nostru promite şi câteva titluri de campion.

Citit 1613 ori Ultima modificare Marți, 11 August 2020 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.