Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Modelismul se află din nou în activitate. Timp de patru zile, modernul lac din apropierea oraşului Arad (construit cu fonduri UE) a găzduit primul concurs de anvergură al anului - Campionatul Naţional de navomodele viteză. Au participat peste 50 de sportivi, specialişti ai acestor clase, din mai multe cluburi din ţară: Sportul Studenţesc şi RC Sail Bucureşti, plus reprezentanţi ai cluburilor din Arad, Craiova, Constanţa şi altele.
Între concurenţi s-a aflat şi Sorin Mavru, de la CS Universitatea Galaţi, Maestru al Sportului. Dacă anul trecut a cucerit nu mai puţin de cinci titluri de campion naţional - în concursurile de la Medgidia şi Câmpina, Sorin Mavru a obţinut de data aceasta trei medalii de argint. După dispute aprige în trei dintre clasele campionatului - ECO, FSR şi F3A, gălăţeanul s-a clasat în toate pe locul al doilea. Titlurile la cele trei clase au fost adjudecate de sportivii Sportului Studenţesc - două şi de cei din Constanţa.
Cum peste mai puţin de două săptămâni (20-23 august), în acelaşi loc, vor avea loc întreceri la nu mai puţin de şase clase de navomodele-viteză, Mini Mono, Mono 1 şi Mono 2, respectiv, Mini Hydro, Hydro 1 şi Hydro 2, concitadinul nostru promite şi câteva titluri de campion.

Citit 748 ori Ultima modificare Marți, 11 August 2020 18:30

1 comentariu

  • postat de dan Miercuri, 12 August 2020 08:47 5.180.62.*** Link la comentariu
    0
    4

    Bravo lui , perseverenta da rezultate in sportul acesta , oricum are pasiunea in sange din copilarie .

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.