Victorie pentru Oțelul, pași greșiți pentru contracandidate

Victorie pentru Oțelul, pași greșiți pentru contracandidate
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Echipa pregătită de Petre Grigoraș a câștigat duelul local cu Avântul Valea Mărului, iar CSM Focșani și Dacia Brăila s-au încurcat.

Runda a doua din liga a treia a dovedit cât de înșelător poate fi cel de-al treilea eșalon fotbalistic. Deși după tragerea la sorți părea că trei echipe se vor detașa și se vor bate în lupta pentru promovare, Oțelul, Brăila și Focșani, iată că toate cele trei echipe au comis-o deja în primele două runde. Oțelul pierduse prima etapă la Rm. Sărat, iar meciul cu Avântul Valea Mărului se dorea a fi unul lejer pentru a putea prinde încrede în forțele proprii. N-a fost chiar așa, pentru că scorul a fost mult mai strâns decât la amicalul dintre cele două echipe din urmă cu două săptămâni. Oțelul s-a impus în fața celor de la Valea Mărului, scor 2-0, prin golurile reușite de Răducan și Matei. Acesta din urmă a ratat și o lovitură de la 11 metri la scorul de 0-0. Iată echipele trimise în teren de cei doi antrenori.

Oțelul: Dinu – Farcaș, Sîrghi, Ghiocel, Popescu – Neagu, Iani – Petrache, Răducan, Nica – Matei. Au mai intrat: Cârjan, Dobre, Țicămucă, Ghinea și Sevastian. Antrenor: Petre Grigoraș.

Avântul Valea Mărului: Olaru – D. Popa, Moise, Antofe, Hilohe – Iancu, Iancu, Murgoci, Drăgan, Aftene – Blănaru. Au mai intrat: V. Popa, Țâmpău și Chiciuc.

În celelalte meciuri ale rundei secunde s-au produs două surprize. Dacia Unirea Brăila a pierdut, pe teren propriu, scor 1-2, cu Viitorul Ianca, iar CSM Focșani a scos doar un punct din deplasarea de la CSM Bacău, 2-2, după ce a condus cu 2-0 la pauză.

Următorul meci al Oțelului va avea loc marți, de la 16,30, pe teren propriu, cu CSM Focșani, în turul secund al Cupei României.

Sporting Liești, doar 2-2 acasă  

După un start puturos, 5-2 la Chiscani, lieştenii au clacat pe propriul teren. Când toată lumea o vedea pe Sporting Lieşti victorioasă cu Făureiul lui Bănel, iată că oaspeţii au "îndrăznit" să deschidă scorul pe teren străin. După o repriză mai puţin reuşită, echipa lui Neculce a plecat cu 0-1 la cabine. În mitanul al doilea s-au mai îmbunătăţit lucrurile, gazdele au egalat prin fundaşul Gâţă, din penalti în minutul 55 şi au trecut în avantaj în minutul 80. Din păcate, acest 2-1 nu a fost gestionat cum trebuie şi egalarea a survenit în minutul 2 al prelungirilor: şut în bară, jucător oaspete fără marcaj şi... 2-2. Două puncte mari irosite!

Echipa aliniată de Sporting: Vădeanu - I. Iancu, Voicu, Gâţă, Manea - Lupu, Bandac, Mihu, Zărnescu - Al. Stan, Dănăilă. Au mai intrat: Bârlădeanu, Munchiu, Grigoraş, Bucevschi şi Călin. 

În etapa viitoare, Sporting se deplasează la CSU Râmnicu Sărat, dar până atunci, mâine are meci de Cupa României la Huşana Huşi.

Citit 3066 ori Ultima modificare Duminică, 20 Septembrie 2020 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.