Halterofilii gălățeni, privați de prezența la Campionatele Naționale

Halterofilii gălățeni, privați de prezența la Campionatele Naționale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Campionatele Naționale de haltere pentru categoriile de vârstă Under 15 și Under 17 se desfășoară în această săptămână la Arad. Din păcate, sportivii gălățeni nu pot lua parte la concurs, din cauza lipsei antrenamentelor. Cum sala de sport în care se antrenau în mod obișnuit, cea de pe strada Mihai Bravu, a devenit centru pentru persoanele fără adăpost, la decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și a DSP Galați, sportivii gălățeni nu s-au putut antrena. Prezent la competiție în calitate de arbitru, Mihai Nicolae, antrenor și vicepreședinte al Asociației Județene de Haltere, a spus că nu s-a mai confruntat cu o asemenea situație.
"Este necaz mare pentru noi. Nu putem intra în sală și nu ne putem antrena, nu am putut să venim cu sportivii la competiție. Fac apel către persoanele abilitate să înțeleagă că sala de sport trebuie să rămână pentru sport, iar acele persoane pot fi mutate în foste cămine de liceu, care oricum stau degeaba. Sunt foarte mulți sportivi și antrenori care au de suferit. Sportivii gălățeni au reprezentat cu cinste orașul și țara la cel mai înalt nivel, e păcat să se întâmple așa ceva acum", a spus Mihai Nicolae.
În competiție concurează o singură sportivă gălățeană, Ana Maria Rață (antrenor Costel Dimofte), dar care s-a pregătit în această perioadă cu lotul național.

Citit 2118 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Septembrie 2020 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.