Cazuri de coronavirus la Oțelul, înaintea meciului de astăzi

Cazuri de coronavirus la Oțelul, înaintea meciului de astăzi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Formaţia SC Oțelul Galaţi se pregătește de o nouă misiune dificilă în campionat, având meci în deplasare cu Viitorul Ianca, formație cu două victorii din tot atâtea partide, mai ales că nu va putea conta pe doi jucători importanți, Costin Ghiocel și Bogdan Crihană. Ambii au fost testați pozitiv cu coronavirus, astfel că au fost izolați de restul echipei. În afară de cei doi, acuză accidentări și alți jucători. Gavrilă, Cârjan, Sîrghi și Sevastian au acuzat diverse probleme după meciul din Cupă cu CSM Focșani, astfel că sunt incerți pentru confruntarea de astăzi, de la ora 17.00.

Valea Mărului vine cu noutăţi în lot

La Valea Mărului se întâlnesc astăzi, de la ora 14.00, două echipe promovate în această vară, după barajul de la Rm. Sărat: Avântul şi Sportul Chiscani. Ambele grupări vin după câte două înfrângeri, astfel că fiecare vrea să spargă gheaţa în acest joc. Gazdele au avantajul terenului propriu, plus câteva noutăţi (transferuri) în lot, aşa că vor juca numai la victorie.

Lieştenii merg la Rm. Sărat

De la ora 17.00, Sporting Lieşti are o misiune grea în această rundă, deplasare la Rm. Sărat, acolo unde Oţelul a clacat în prima etapă (scor 0-1). Cu patru puncte după două jocuri, lieştenii speră totuşi într-un rezultat favorabil, în ciuda egalului din etapa precedentă: 2-2, acasă, cu CS Făurei, care a fost urmat de înfrângerea din Cupă (1-2 la Huşi). "Întregul lot este valid şi mergem la victorie", ne-a declarat antrenorul secund Dorinel Matei.

Citit 2017 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Septembrie 2020 00:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.