Oțelul a pierdut la Brăila și derbiul, și primul loc

Oțelul a pierdut la Brăila și derbiul, și primul loc
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Echipa pregătită de Petre Grigoraș a pierdut, scor 3-2, în deplasare cu Dacia Unirea Brăila, o contracandidată în lupta pentru promovare, în derbiul rundei a șaptea din Liga a III-a. Meciul părea că se îndreaptă către o victorie a roș-alb-albaștrilor, care au deschis scorul în primul minut de joc: penalti scos de Nica și transformat de Stoian. Fără să-și creeze prea mari ocazii, Brăila a egalat după o fază contestată de gălățeni în două rânduri. Mai întâi lovitura liberă a fost acordată mult prea ușor, apoi s-a cerut un fault la Sîrghi, care a și fost schimbat imediat după gol, pentru că nu mai putea continua partida. Au urmat apoi minute de haos în joc, dar prin care Dacia Unirea Brăila a reușit să iasă la rampă și să marcheze de două ori, iar Matei a redus din diferență pentru Oțelul în minutele de prelungiri dintr-un penalti. 

Oțelul a jucat în formula: Ursu – Stoian, Sîrghi, Ghiocel, Popescu – Neagu, Iani, Cireș – Răducan, Cârjan, Nica. Au mai intrat: Păun, Sevastian, Farcaș, Gavrilă și Matei.

Altfel, nici Sporting Liești, cealaltă echipă gălățeană aflată în lupta la promovare, nu a reușit să scoată nimic din deplasarea de la Ianca, scor 2-4 cu Viitorul. Golurile lieștenilor au fost reușite de Grigoraș și Stan.

Citit 7612 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Octombrie 2020 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.