Gălățenii debutează în Liga Campionilor la futsal

Gălățenii debutează în Liga Campionilor la futsal
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Formația gălățeană va juca pentru prima oară în istoria sa în cea mai importantă competiție intercluburi.

Echipa de futsal United Galați se pregătește să debuteze în Liga Campionilor, după ce a fost declarată campioana ediție 2019 – 2020 la futsal în Liga I. Adversară îi va fi Dolphins Ashdod, campioana Israelului, iar duelul se va disputa într-o singură manșă, la Galați, duminică, la Sala Sporturilor Dunărea, de la ora 16,00.

Antrenorul – jucător Florin Ignat consideră că echipa sa este pregătită de duelul cu israelienii, chiar dacă, cel puțin până la această ora, nu se va putea baza pe trei jucători testați pozitiv cu coronavirus. ”Consider că noi suntem pregătiți pentru acest joc, îl așteptăm și noi de mult timp. Deja sunt trei jucători infectați, așa că ne gândim foarte mult să fim sănătoși în primul rând. Să vedem ce rezultate mai vin din testele dinaintea jocului”, a spus Ignat.

Referitor la adversarii de duminică, Florin Ignat a studiat-o pe campioana Israelului, iar pe o parte dintre jucători i-a urmărit chiar la jocurile acestora la lotul național. ”Este o echipă bună, au jucători care au evoluat pentru naționala Israelului la barajul cu Cipru, unde au reușit să se și califice. E clar că va fi meci tare pentru că se joacă la un alt nivel, însă important acum este să fim noi sănătoși, să putem intra pe teren într-o formulă cât mai bună”.

Duelul din Liga Campionilor dintre United Galați și Dolphins Ashdod va fi arbitrat de o brigadă feminină din care vor face parte Irina Velikanova și Tatiana Boltneva, ambele din Rusia. Arbitrul de rezervă a fost desemnat Daniel Decă, iar oficialul de joc va fi Georgian Ionescu.

După meciul cu Dolphins urmează o pauză competițională pentru jucătorii de la United, ca urmare a meciurilor pe care le vor disputa echipele naționale.

Convocări de la United

Andrei Crăciun (32 de ani) și Denis Cireș (27 de ani) au fost convocați la echipa națională a României pentru două meciuri amicale contra reprezentativei similare a Marocului (8 și 9 decembrie). Pe lângă aceștia, tânărul David George va participa la o acțiune a naționalei de Under 19 a României de săptămâna viitoare.

Citit 2006 ori Ultima modificare Vineri, 04 Decembrie 2020 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.