CSU Belor, ultimele trei meciuri, în orașul Blaj

CSU Belor, ultimele trei meciuri, în orașul Blaj
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Orașul din inima Transilvaniei, încărcat de istorie, va fi gazda ultimului turneu pentru echipa gălățeană CSU Belor. Despre situația actuală și preocupările la zi a echipei noastre am purtat un dialog cu antrenorul Bogdan Paul:

-  Campionatul Diviziei A1 va continua, în weekend, cu ultimele partide ale turului. Ce noutăți mai răzbat dinspre echipa dumneavoastră?

-  Ultimele săptămâni au fost de-a dreptul pline de neliniște provocate de această pandemie. Am avut probleme cu șapte dintre fete, ”lovite” de coronavirus, dar și întregul staff tehnic, subsemnatul, secundul Florin Vasile Bosi și preparatorul fizic Andrei Costea. Dacă jucătoarele au avut o formă ușoară, nu același lucru putem spune despre noi, cei din staff. Din fericire, am trecut cu brio, iar din această săptămână, ne-am întors cu toții la treabă. Avem multe lucruri de recuperat, pentru că ne așteaptă noi examene în campionat.

- Primele sunt programate peste câteva zile…

- Așa este, în zilele de 13, 14 și 15 decembrie ne vom afla la Blaj, unde ne așteaptă trei meciuri dificile. Spunem acest lucru deoarece perioada de inactivitate nu va putea fi prea ușor de depășit. Avem trei meciuri, cu echipele Volei Alba Blaj – multiplă campioană, cu Știința Bacău – o grupare foarte experimentată și cu CSO Voluntari. Dacă eram în regulă cu pregătirile nu aveam probleme, decât doar cu Blajul, pe când acum… am decis, totuși, ca această situație specială să o depășim cât mai favorabil: printr-o mobilizare generală și angajament permanent în joc.

- Cum se prezintă situația la zi?

- Până în prezent am susținut opt meciuri, din care am obținut cinci victorii și trei înfrângeri (o victorie și o înfrângere s-au consemnat la ”masa verde”). Cu acest bilanț am acumulat 14 puncte, care ne plasează pe locul al cincilea, după Târgoviște, Blaj, Dinamo, Medgidia și înaintea Bacăului.

-  Care este starea actuală a lotului?

-  Deocamdată stăm bine, să vedem ce ne vor spune testele pe care le-am efectuat (pe 10 decembrie). ???? Sperăm să nu mai avem probleme, că au fost destule… În această săptămână, efectuăm unul și două antrenamente pe zi, în dorința de a ne pune pe picioare. Pentru meciurile din 13-15 decembrie, vom pleca spre destinație de vineri, cu următorul lot, pe care îl dorim complet: Anamaria Berdilă, Adina Roșca, Andreea Tămaș, Sorina Miclăuș, Violeta Stan, Talita do Nascimento, Borislava Sazkova, Lara Vukasovici, Nikolina Bozicevici, Elena Beceva, Mirela Șahpazova și Andreea Lakovici.

- Domnule profesor, vă dorim o revenire completă, succes în aceste confruntări și multă sănătate!

Citit 1391 ori Ultima modificare Vineri, 11 Decembrie 2020 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.