Oțelul a mai transferat un fost jucător de-al său

Oțelul a mai transferat un fost jucător de-al său
Continuă căutările pentru întărirea lotului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Gruparea gălățeană dorește să se întărească pentru a aborda cu liniște partea a doua a sezonului și, implicit, lupta pentru obținerea promovării în cel de-al doilea eșalon.

Cu toate că antrenorul Petre Grigoraș se declarase mulțumit de transferurile realizate până în prezent, prin aducerea jucătorilor Stelian Cucu, George Bârlădeanu și Marquinhos, cei de la Oțelul continuă căutările pentru întărirea lotului. Astfel, gălățenii au recurs la metoda transferurilor de până acum și s-au orientat către un alt fost jucător de-al său, care deja se află la antrenamente sub comanda lui Grigoraș. Este vorba despre mijlocașul Mihnea Vlad (foto centru), în vârstă de 21 de ani, care a mai jucat la Oțelul în urmă cu trei ani, tot în lupta pentru obținerea promovării. Mihnea Vlad este un mijlocaș cu profil defensiv școlit la Dinamo, pentru care a evoluat la echipele de juniori, inclusiv în competiția europeană UEFA Youth League. Dacă în perioada cealaltă Mihnea Vlad putea fi folosit pe post de junior în teren, din acest sezon acesta nu se mai încadrează, astfel că va fi catalogat drept senior atunci când va fi folosit.

De asemenea, pe lângă Mihnea Vlad, gălățenii sunt în căutarea unui portar care să completeze lotul, ca urmare a plecării lui Eugen Bujoreanu. În afara postului de portar, momentan nu mai sunt premise pentru alte transferuri la Oțelul, în vederea abordării părții secunde de campionat.

Programul de amicale a fost modificat

Altfel, programul Oțelului de amicale înaintea jocurilor oficiale a suferit câteva modificări. Deși ar fi trebuit să joace cu CSM Rm. Sărat până acum o partidă amicală, oficialii celor două echipe au convenit ca această partidă de verificare să se dispute astăzi, de la ora 12,00, la Stadionul Oțelul. În afară de acest meci, Oțelul va mai juca în perioada următoare alte trei partide amicale, după cum urmează: cu Sporting Vaslui (24 februarie), Metalul Buzău (27 februarie), Hușana Huși (6 martie). Toate adversarele sunt din liga a treia, dar din alte serii față de cea din care face parte Oțelul.

Primul joc oficial din 2021 pentru Oțelul va avea loc sâmbătă, 13 martie, în deplasare cu Avântul Valea Mărului. Gruparea gălățeană este pe locul doi în clasamentul la zi al ligii a treia (seria a doua), cu 20 de puncte acumulate din zece partide disputate, fiind la egalitate de puncte cu liderul Dacia Unirea Brăila. Primele două clasate se vor califica la barajul de promovare, unde se vor împerechea cu primele două din Seria I. Pe podiumul acestei serii se află trei echipe la egalitate de puncte: Foresta Suceava, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți.

Citit 2326 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Februarie 2021 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.