FOTBAL. Se reiau meciurile din campionatele tari

FOTBAL. Se reiau meciurile din campionatele tari
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După pauza provocată de jocurile echipelor naționale a venit timpul ca marile campionate ale Europei să se reia din acest weekend. În Anglia sunt programate câteva derbiuri, printre care Arsenal – Liverpool (astăzi, ora 22:00), Leicester – Manchester City (astăzi, ora 19:30).

Capul de afiș al sfârșitului de săptămână din Franța este cel al duelului dintre primele două clasate, PSG și Lille, astăzi, de la 18:00. Tot primele două clasate se înfruntă și în Bundesliga, acolo unde RB Leipzig, locul secund, joacă acasă cu Bayern Munchen, fără golgheterul Lewandowski (astăzi, 19:30). Un alt meci important al etapei din Germania este cel dintre Borussia Dortmund și Eintracht Frankfurt (astăzi, 16:30), gazdele încercând să recupereze ecartul de patru puncte față de ocupanta locului patru, ocupat chiar de Eintracht, ultimul care asigură prezența în ediția viitoare a Ligii Campionilor.

În Italia toată etapa se dispută astăzi, începând cu AC Milan – Sampdoria (ora 13:30), alte șapte jocuri de la 16:00, plus Torino – Juventus (ora 19:00) și Bologna – Inter (21:45). Derbiul etapei din Spania dintre FC Sevilla și Atletico Madrid este programat duminică seară, de la 22:00, iar Real Madrid și Barcelona au jocuri ce n-ar trebui să le cauzeze probleme. Realul joacă astăzi, de la 17:15, cu Eibar, iar Barcelona tocmai luni seară, de la 22:00, cu Valladolid. Tot în Spania se joacă și finala Cupei Spaniei de anul trecut, între Athletic Bilbao și Real Sociedad.

Citit 785 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Aprilie 2021 01:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.