Hocheiul gălățean, în cursă pentru un nou titlu

Hocheiul gălățean, în cursă pentru un nou titlu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Formația gălățeană de hochei pe gheaţă pornește la drum în faza de play-off cu duelul din semifinale contra celor de la SC Miercurea Ciuc.

Hocheiul gălățean a reușit să-și treacă în cont mai multe performanțe în ultimul deceniu, iar acum fanii tânjesc la un nou titlu, de această dată cu echipa CSM Galați, care are în cont un titlu de vicecampioană de la înființare (2019). Gălățenii au încheiat sezonul regulat pe locul secund, după ce au dominat competiția pe locurile fruntașe, iar acest fapt îi duce la o confruntare în sistemul cel mai bun din cinci meciuri cu SC Miercurea Ciuc, nimeni alta decât învingătoarea din Erste Liga (competiție internațională).

Primele două dueluri din cele cinci programate se vor disputa la Patinoarul "Dunărea" din Galați, astăzi și mâine, ambele de la 18:30. Meciurile trei și patru ale confruntării sunt programate duminică și luni, la Miercurea Ciuc, iar în cazul necesității unui joc decisiv acesta se va disputa la Galați, miercuri, 28 aprilie. Toate partidele de pe teren propriu vor putea fi urmărite live video pe canalul oficial de YouTube al Clubului Sportiv Municipal Galați.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Corona Brașov, câștigătoarea sezonului regulat, şi ACSH Gheorgheni, ocupanta locului patru în prima parte a campionatului.

Finala mare a Campionatului Național de seniori la hochei pe gheață este programată în perioada 30 aprilie - 7 mai, tot în sistemul cel mai bun din cinci jocuri, cu echipa mai bine clasată în sezonul regulat în postura de a organiza un eventual meci decisiv.

Misiune dificilă în semifinale

Cu toate că, spre finalul sezonului regulat, cei de la CSM Galați s-au impus în două rânduri în fața celor de la SC Miercurea Ciuc, destul de ușor, acest lucru a fost posibil și din cauza faptului că formația din județul Harghita și-a menajat mai mulți jucători, după ce s-a impus în ErsteLiga.

Iată și lotul cu care antrenorul Vadim Şakraiciuk va aborda duelurile cu SC Miercurea Ciuc din semifinale: Onodi Otto, Szopos Magor - portari; Nagy Istvan, Mihail Rîbalko, Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin, Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu, Biro Otto - fundași; Aleksander Neznamov, Konstantin Makarov, Sergei Paior, Evgheni Limanski, Anton Butocinov, Evgheni Skacikov, Patrik Machala, Mircea Constantin, Adrian Irimia, Biro Matyas, Denis Zabludovski, Szops Otto - atacanți.

Citit 1724 ori Ultima modificare Marți, 20 Aprilie 2021 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.