Oțelul, gata să-și afle adversarul de la baraj

Oțelul, gata să-și afle adversarul de la baraj
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ultima etapă a sezonului regulat va clarifica situația echipelor calificate la barajul de promovare, iar gălățenii își vor cunoaște traseul de parcurs spre Liga a II-a.

Cu prezența la baraj deja acontată, antrenorul Petre Grigoraș se pregătește relaxat în privința ultimului meci al sezonului regulat, în deplasare cu Sportul Chiscani, ultima clasată. De altfel, pentru a evita accidentări în rândul jucătorilor cel mai des folosiți până acum, se pare că tehnicianul gălățenilor îi va trimite în teren pe cei care au bifat mai puține minute. Astfel, e de așteptat ca Stoian, Cireș, Dobre, Cîrjan, Alecu și Mereuță să-și facă loc în formula de start la jocul de la Chiscani, așa cum e de așteptat să joace și Dan Popescu, proaspăt revenit la prima echipă. Vor absenta Gabriel Răducan (suspendat), plus accidentații Bârlădeanu și Marquinhos - a căror prezență la meciurile de baraj este pusă sub semnul întrebării.

Fanii gălățeni vor fi cu ochii și pe celelalte jocuri. De exemplu, Dacia Unirea Brăila, liderul seriei, are de trecut de CSM Rm. Sărat pentru a-și menține primul loc. La fel cum și în Seria I, cea care se împerechează cu seria noastră, se fac diverse calcule între Foresta și Bucovina, care și cum să termine pe primul loc. Cele două echipe se află la egalitate de puncte, așa că dacă una dintre ele s-ar încurca în ultima etapă ar pica automat pe locul secund.

Partida dintre Sportul Chiscani și Oțelul este programată astăzi, de la ora 15.00, și va fi transmisă în direct de canalele oficiale de YouTube și Facebook ale clubului gălățean.

La Liești, meci pentru locul 4

Lieștenii vor juca la victorie în meciul de astăzi, cu CSM Focșani. Se anunță un joc interesant, în care gazdele de la Sporting urmăresc clasarea pe locul al patrulea, pentru a-și îndeplini obiectivul. Jucătorii au trecut cu brio și ultimul test și, cu două excepții, Voicu și Constantinescu (primul suspendat, al doilea indisponibil), tot lotul este apt.

Mai multă îngrijorare există la Valea Mărului, echipă care are neapărat nevoie de victorie pentru a fi sigură că se menține pe poziția a opta. Urmăritoarele în clasament sunt Făurei și Chiscani, cu două puncte în spatele vălmărenilor. Adversara de astăzi este CSM Bacău, echipă ce poate fi depășită printr-un angajament total al jucătorilor. Partida se va disputa la Galați, pe stadionul "Portu Roșu".

Ambele jocuri vor începe la ora 15.00.

Citit 2342 ori Ultima modificare Joi, 29 Aprilie 2021 20:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.