Marian Petria, barem îndeplinit pentru europene

Marian Petria, barem îndeplinit pentru europene
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Într-un oraș din apropiere de Venezia (Italia), a avut loc un important concurs paralimpic, având în joc calificarea la Campionatul European. Și de această dată, gălățeanul Marian Petria - un atlet apreciat, de altfel - s-a comportat foarte bine, realizându-și baremul de calificare la care ne-am referit. El a concurat în trei probe, toate încheiate cu reușite: 100 metri, 200 metri și lungime.

Foarte important va fi și apropiatul Campionatul European din Polonia, care, în afara clasărilor și a trofeelor oferite de către organizatori, constituie și criteriu de participare pentru Jocurile Paralimpice. Cu reușitele din Italia, Marian pornește cu șanse mari și de această dată.

Marian Petria este legitimat la Asociația Persoanelor cu Handicap "Sporting Club" Galați şi este pregătit de profesoara Marlena Chițu.

La inițiativa ministrului Tineretului și Sportului, Eduard Novak, joia viitoare (20 mai), va avea loc forumul preolimpic în care vor fi dezbătute strategiile pentru următorii patru ani. Printre cei invitați cu acest prilej se află și gălățeanul Vasile Cristea, președintele APH "Sporting Club".

Citit 2085 ori Ultima modificare Vineri, 14 Mai 2021 09:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.