Mari probleme de lot la Oțelul, înaintea returului cu Brăila
Foto: Marian Calestru

Mari probleme de lot la Oțelul, înaintea returului cu Brăila
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Antrenorul Petre Grigoraș va fi nevoit să apeleze le repoziționarea în teren a unor jucători din linia de mijloc, pentru a putea forma defensiva în returul cu Brăila.

Lupta pentru promovarea în Liga a II-a se dă pentru Oțelul într-un context mai puțin favorabil, echipa având infirmeria plină, spre deosebire de adversari, cei de la Dacia Unirea Brăila, care se pot declara extrem de mulțumiți din punct acest punct de vedere.

Lista indisponibililor din partea Oțelului este deschisă de fundașii Sîrghi și Popescu, care vor absenta cu siguranță. Dan Popescu, fundașul stânga al gălățenilor, este nevoit să apeleze la o intervenție chirurgicală la umăr, după accidentarea suferită în ultima fază a returului cu Foresta.

La manșa tur a meciului cu Brăila s-au "rupt" alți doi fundași, unul central - Ghiocel, căpitanul echipei, cu accidentare la inghinal, plus unul stânga - Sevastian, care are șanse extrem de mici de a reveni până la retur.

Listei de indisponibili i se mai pot adăuga Bârlădeanu și Marquinhos, care sunt nerefăcuți complet după accidentări de mai lungă durată, plus Fernando Dobre, care a ieșit accidentat la manșa tur cu Brăila, dar care are cele mai mari șanse dintre accidentați să fie refăcut până la retur.

Astfel, cel mai probabil, antrenorul Petre Grigoraș va recurge la improvizații pentru a forma linia apărării la meciul de la Însurăței cu Dacia Unirea Brăila.

Cosmin Stoian, jucătorul bun la toate

Marcator al unor goluri importante, bun executant de faze fixe, a jucat și ca atacant, și ca extremă, și ca fundaș dreapta, dar și ca fundaș central. Este vorba despre Cosmin Stoian, omul bun la toate din lotul Oțelului, pe care se va baza, cu siguranță, Grigoraș la returul cu Brăila. Necunoscută este doar poziția sa în teren. Stoian a jucat foarte bine în prima repriză ca extremă dreapta la meciul tur, reușind să creeze pericol constant către poarta adversă, după ce și-a depășit de fiecare dată adversarul direct, dar partea a doua l-a găsit pe post de fundaș central, apoi chiar de fundaș stânga, din cauza problemelor apărute pe parcurs.

Pentru că nu-i va avea la dispoziție pe Sîrghi, Ghiocel, Popescu și Sevastian, tehnicianul oțelarilor va trebui să apeleze la reprofilări, cu toate că și celelalte soluții actuale din defensivă sunt tot în acest specific. Farcaș este fundaș dreapta provenit din extremă, iar Cucu și Crihană, singurii fundași centrali la dispoziție, sunt de meserie mijlocași centrali.

Partida Dacia Unirea Brăila - Oțelul Galați a fost programată de Federația Română de Fotbal pentru duminică, 30 mai, de la ora 15:00. Meciul va fi transmis în direct de canalele DigiSport și LookSport. În manșa tur, la Galați, scorul a fost 1-1.

Citit 3612 ori Ultima modificare Marți, 25 Mai 2021 19:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.