Fanii Oțelului își aleg un nou președinte

Fanii Oțelului își aleg un nou președinte
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Asociația Suporter Club Oțelul Galați trece printr-o perioadă extrem de importantă pentru a defini continuarea proiectului, odată cu noile alegeri din cadrul asociației, programate la Adunarea Generală din 27 iunie, ora 11,00, la sala de conferințe Dunărea Bătrână din incinta bazei sportive Oțelul, conform unui comunicat emis de către site-ul oficial al clubului roș-alb-albastru.

Candidaturile pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și secretar în cadrul asociației încep de luni, 7 iunie 2021, și se pot face până pe 21. Pe 23 iunie va avea loc validarea candidaturilor către Comisia electorală și anunțarea oficială a candidaților, iar între 24 și 26 iunie vor fi dezbateri finale între candidați.

Pentru a candida la funcțiile mai sus enunțate, trebuie îndeplinite anumite condiții: să fi fost membru cotizant (socios) timp de minimum un an, să nu dețină funcții de conducere într-un partid politic și să nu fi suferit condamnări penale.

De la înființarea Suporter Club Oțelul Galați președinte a fost Cornel Moisescu, cel care și-a dat demisia din funcție la capătul meciului cu Dacia Unirea Brăila din finala barajului de promovare, după ce a fost ratat un nou obiectiv al echipei de seniori în mandatul său. De menționat faptul că funcțiile din cadrul clubului au fost, cel puțin până în prezent, pe bază de voluntariat.

Citit 3324 ori Ultima modificare Luni, 07 Iunie 2021 00:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.