Două noi transferuri la Oțelul

Două noi transferuri la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Managerul-tehnic Dorinel Munteanu are din această săptămână doi noi jucători sub pregătirea sa. Este vorba despre basarabenii Vasile Jardan (28 de ani, mijlocaș central) și Vadim Crîcimari (32 de ani, atacant), legitimați în sezonul precedent la Dacia Buiucani (locul 5 în prima ligă din Republica Moldova), de unde a mai fost adus și Demian. În ediția precedentă de campionat, Jardan a marcat de șapte ori, iar Crîcimari de zece. Cei doi vor putea fi urmăriți cu mai mare atenție de Dorinel Munteanu la amicalul de astăzi, de la Vatra Dornei, pe care gălățenii îl vor susține în compania celor de la SCM Zalău (ora 10:30).

BASCHET. Profesorii Tudose Teodoraşcu și Gelu Cazanoschi continuă cu Clubul Sportiv Municipal Galați. Cei doi inegalabili șlefuitori de talente în sportul cu mingea la coş vor pregăti echipele U 18 și U 20 ale CSM Galați.

Conducerea clubului crede în continuitatea pregătirii, iar Tudose Teodorașcu și Gelu Cazanovschi sunt antrenori care, pe lângă profesionalismul deosebit, pun foarte multă pasiune în ceea ce fac. Astfel că cele două echipe ale CSM pot demonstra, o dată în plus, că orașul de la Dunăre produce în continuare talente baschetbalistice. 

Citit 2908 ori Ultima modificare Marți, 27 Iulie 2021 23:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.