Românii, eliminări pe linie la Tokyo

Românii, eliminări pe linie la Tokyo
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

ATLETISM. Românca Daniela Stanciu s-a clasat abia pe locul al nouălea în seria de calificări la proba de săritură în înălțime. Daniela Stanciu a reușit cea mai bună săritură de 1,90 metri, având nevoie de minimum 1,95 pentru a prinde calificarea în ultima fază a competiției.

LUPTE. Luptătoarea Andreea Ana n-a rezistat nici măcar o repriză pe saltea în fața sportivei din Belarus – Vanesa Kaladzinskaya, fostă dublă campioană mondială. Din păcate, românca a fost învinsă prin inferioritate la categoria de 53 de kilograme la care a participat la actualele Jocuri Olimpice.

MEDALII. Patru este numărul medaliilor cucerite de România până în prezent. Prima medalie a fost adusă la spadă de către Ana Maria Popescu, cea de argint, urmată de medaliile de la canotaj: aur pentru Ancuța Bodnar și Simona Radiș (dublu vâsle), argint pentru echipajul de patru rame fără cârmaci – Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari, argint pentru Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă (dublu rame).

FOTBAL. Finala de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice urmează să se dispute între Brazilia și Spania, sâmbătă, de la 14,30. Până atunci, va avea loc disputa pentru medaliile de bronz dintre Mexic și Japonia, vineri, de la 14,30.

Citit 1321 ori Ultima modificare Joi, 05 August 2021 22:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.