Adversarele Oțelului în drumul spre promovare

Adversarele Oțelului în drumul spre promovare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Gruparea gălățeană vizează promovarea și în acest sezon, după ce a ratat de puțin obiectivul în ediția precedentă, cu toate că se anunță un an mai dificil din punctul de vedere al valorii adversarilor.

Federația Română de Fotbal a stabilit componența celor zece serii, iar Oțelul și Sporting Liești, echipele ce reprezintă județul nostru în al treilea eșalon fotbalistic, au fost repartizate în Seria a II-a, la fel ca în sezonul precedent. Noutățile sunt în rândul câtorva adversari, trei de anul trecut fiind înlocuiți cu alții, dar și în privința sistemului competițional.

Astfel, din seria Oțelului de anul trecut au dispărut Dacia Unirea Brăila (promovată în Liga a II-a), CSM Bacău și Avântul Valea Mărului (retrasă din campionat), iar în locul lor au fost repartizate Aerostar Bacău (retrogradată din Liga a II-a), Metalul Buzău (venită din Seria a III-a) și Dinamo Bacău (echipă nou-promovată). Celelalte cinci echipe rămase în seria gălățenilor sunt: CS Făurei, Sportul Chiscani, CSM Rm. Sărat, Viitorul Ianca și CSM Focșani.

Oțelul şi Sporting se vor întâlni chiar în prima etapă, pe terenul din Lieşti.

Lieştiul, ultimul meci de verificare

Sporting are programat astăzi ultimul meci de verificare din actuala campanie de pregătire. Este cel de-al şaselea joc, pe care lieştenii îl vor disputa în deplasare, la o colegă de eşalon trei - Viitorul Ianca, de la ora 18.00. Gruparea lieşteană va fi condusă la acest "amical" de antrenorul Cristi Brăneţ. Conducerea clubului ne-a informat că antrenorul Ionuţ Niculcea şi-a încheiat contractul, iar cele două părţi au hotărât să se despartă.

Reîntâlnire cu campionii

Până la reluarea meciurilor de campionat, prima etapă fiind programată pe 28 august, cei de la Oțelul vor organiza un eveniment festiv pe propria arenă, la care vor participa și campionii din 2011. Vineri, 20 august, de la ora 19.00, cu intrarea gratuită, fanii gălățeni sunt invitați să-i vadă pe campioni la evenimentul aniversar prilejuit de împlinirea a zece ani de la câștigarea unicului titlu de campioană din istoria Galațiului.

Dintre campioni vor fi prezenți căpitanul Sergiu Costin, Gabriel Paraschiv, Branko Grahovac, Silviu Ilie sau Marius Pena. Nu vor putea fi prezenţi cei care sunt activi și se află implicați în acțiunile echipelor lor de club.

Citit 1615 ori Ultima modificare Marți, 17 August 2021 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.