Hocheiştii CSM Galați şi-au reluat pregătirile

Hocheiştii CSM Galați şi-au reluat pregătirile
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gruparea de hochei seniori a orașului nostru a intensificat pregătirile și încearcă să-și contureze într-un timp cât mai scurt lotul cu care va aborda noua stagiune.

Odată cu încheierea sezonului precedent, în care formația gălățeană a încheiat pe locul al treilea, au părăsit echipa mai mulți jucători, dar și antrenorul Vadim Şahraiciuk. În aceste condiţii, conducerea CSM Galați s-a orientat către antrenorul slovac Vladimir Klinga, care va pregăti echipa în sezonul 2021-2022. Acesta a antrenat în ultimele opt sezoane în campionatul din Kazahstan.

În această perioadă, 14 jucători au început deja, sub comanda lui Klinga, faza acumulărilor fizice, într-un stagiu de antrenamente desfășurate la pădurea Gârboavele. Cei 14 sunt: Otto Onodi, Magor Szopos, Adrian Ionescu - portari; Cătălin Berdilă, Attila Szocs, Vladimir Teamriuc, Evgheni Emelianenko, Otto Szopos, Remus Gheorghe, Roland Ivacson, Evgheni Limanski, Vitali Kiricenko, Mircea Constantin și Alexander Neznamov, ultimul sosind ceva mai târziu la echipă. Dintre aceștia, Adrian Ionescu și Attila Szocs au venit la CSM Galați după ce au jucat în sezonul precedent la Steaua, tot din campionatul românesc, de la ACSH Gheorgheni, sosind și Roland Ivacson. S-a întors acasă Remus Gheorghe, care a jucat în ediția precedentă în liga secundă din Polonia, iar Vladimir Teamriuc este un tânăr moldovean de perspectivă (19 ani), care a jucat în Belarus.

Mai vin șapte jucători

Antrenorul Vladimir Klinga s-a declarat mulțumit de cum au răspuns băieții săi la acest start al pregătirilor și a anunțat că mai așteaptă încă șapte jucători la echipă în perioada următoare. "Această perioadă este foarte importantă pentru ceea ce va urma. Jucătorii efectuează atât antrenamente la sala de forță, cât și alergare în pădurea Gârboavele. Sunt mulțumit de randamentul băieților pe care îi am la dispoziție în acest moment. Cu toții au arătat că sunt disciplinați și că au disponibilitate la efort. Vor mai sosi încă cinci jucători din Rusia, plus alți doi jucători români, pentru a avea lotul complet. În ceea ce privește obiectivele pentru noul sezon, trebuie să îi văd pe gheață pe jucători pentru a estima unde am putea ajunge. Ceea ce pot să spun acum este că echipa noastră își propune practicarea unui hochei modern, iar rezultatele vor veni ca urmare a unui joc bun pe ambele faze", a spus Klinga.

În următoarea ediție a Campionatului Național de seniori, în afară de CSM Galați, vor mai participa echipele: ACSH Gheorgheni, Sportul Studențesc, Corona Brașov, SC Miercurea Ciuc, Steaua București, Sapientia U23 și ACSHC Fenestela 68.

Citit 1677 ori Ultima modificare Joi, 26 August 2021 23:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.