Oțelul, în căutarea revanșei față de suporteri

Oțelul, în căutarea revanșei față de suporteri
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Eșecul dezamăgitor din runda precedentă cu CSM Focșani îi determină pe jucătorii lui Dorinel Munteanu să reușească o victorie concludentă în deplasarea de la Bacău.

După ce a dezamăgit crunt, săptămâna trecută, atât ca rezultat, cât și ca prestație, Oțelul are șansa să mai spele din păcate în deplasarea de la Bacău, cu Dinamo, o echipă nou-promovată care n-a acumulat niciun punct în clasament până acum.

Duelul dintre cele două echipe este programat să se dispute sâmbătă, de la ora 15,00, la Săulești, o localitate în apropiere de Bacău. Dorinel Munteanu are efectivul complet pentru prima dată de la startul sezonului, inclusiv Ștefan Farcaș fiind pregătit să revină în lot după o accidentare mai de durată.

Dorinel Munteanu a părut precaut în conferința de presă dinaintea partidei, anunțând că așteaptă mai mult de la jucătorii săi. "Toate meciurile sunt grele, așa cum s-a dovedit și până acum în campionat. Aștept mai multe de la băieții mei, vrem să lăsăm în urmă tot ceea ce s-a întâmplat în etapa trecută și să obținem toate cele trei puncte. Toate echipele care joacă împotriva Oțelului dau 100% pe teren, așa că la fel de motivați trebuie să fim permanent și noi. Sigur, am început deja să iau măsuri, după cum am anunțat la finalul jocului de la Focșani, iar asta se va vedea și în echipa pe care o voi trimite în teren", a spus Munteanu.

Oțelul are 9 puncte în clasament, după cinci etape, cu trei victorii și două înfrângeri în cont. 

La Liești, brigadă feminină de arbitri

În etapa a șasea, Sporting Liești joacă pe teren propriu cu Sportul Chiscani. Un meci abordabil, la îndemână, ar spune oamenii de fotbal, dar cum niciunul nu-i dinainte câștigat, gazdele îl vor trata cu toată atenția. În lot va reveni și Maftei, după etapele de suspendare, dar nu vor juca Al. Stan, eliminat în runda trecută, și portarul Vădeanu, cu probleme medicale. În programul de pregătire a revenit Stelian Cucu, după o accidentare ceva mai îndelungată și va putea intra în vederile staffului tehnic pentru acest meci. Echipa gazdă abordează partida din postura de lider în seria a doua, cu 13 puncte, și va juca numai și numai la victorie. Întâlnirea ce va avea loc sâmbătă, de la ora 15,00, va avea o brigadă feminină din București, cu Andreea Ene la centru.

Universitarele nu joacă

 

Altfel, fetele de la FC Universitatea aveau programat în acest weekend meciul cu Banatul Reșița din etapa a cincea a Ligii I. Din cauza creșterii ratei incidenței de infectare cu COVID-19, din zona Banatului, oaspetele nu au putut face deplasarea, iar meciul a fost amânat.

Citit 2494 ori Ultima modificare Vineri, 01 Octombrie 2021 23:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.