UPDATE. Oțelul - CS Făurei, amânat!

UPDATE. Oțelul - CS Făurei, amânat!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

UPDATE. Partida dintre Oțelul Galați și CS Făurei, programată în cea de-a șaptea rundă din Liga a III-a (seria a II-a) să se dispute sâmbăta, 9 octombrie, de la ora 15.00, la Galați, a fost amânată. Cauza este că formația vizitatoare nu a primit avizul din partea DSP, ca urmare a unui număr mare de cazuri COVID depistat la echipa din județ Brăila. Astfel, urmează ca meciul să fie reprogramat, cel mai probabil, la o dată ulterioară, când ambele echipe vor putea să participe.

De precizat faptul că și trei jucători din tabăra Oțelului au fost testați pozitiv, Nică, Uțiu și Yabre. 

Altfel, în aceeași serie, Sporting Liești a cedat, scor 0-1, pe terenul celor de la Aerostar Bacău. (Florin Radu)


A început „curățenia” în lotul Oțelului * Formația gălățeană a reziliat deja contractul cu unul dintre jucătorii aduși în vară, urmând să mai fie și alte schimbări la nivelul lotului, în pauza de iarnă.

Oțelul abordează meciul cu CS Făurei, de sâmbătă, ora 15.00, ca mare favorită, astfel că singurul semn de întrebare pare a fi diferența de scor. Gruparea gălățeană are în tot acest timp și alte preocupări, având în vedere că a fost efectuată deja o reziliere de contract. Este vorba despre mijlocașul ofensiv Teodor Badea, sosit în vară de la un club bucureștean de juniori, care n-a bifat niciun minut în tricoul "oțelarilor".

"Badea a venit la mine, nemulțumit că nu a jucat, și a dorit să reziliem. N-a fost nicio problemă, am fost de acord. Pentru mine sunt importanți toți jucătorii, pentru că și cei care nu joacă trebuie să se pregătească la capacitate maximă. Oricând le poate veni rândul, iar atunci îmi doresc să dea totul pe teren. Dintre jucătorii tineri îi mai avem pe Tănasă, pe Angheluță, care nici ei n-au jucat, dar care se pregătesc foarte bine. Toți jucătorii sunt cu banii la zi, nu există motive de nemulțumire", a spus managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Pentru meciul cu CS Făurei va fi menajat Ionuț Neagu, care a acuzat dureri la spate după meciul de runda trecută cu Dinamo Bacău. În acelaşi timp, Nica, Yabre și Uțiu au fost depistați pozitiv la testarea pentru COVID-19 şi au fost izolaţi.

Oțelul a strâns patru victorii în cele șase meciuri disputate înaintea duelului cu echipa din județul Brăila.

Arbitri gălățeni, în arena eșalonului al treilea

Câțiva arbitri ai Colegiului Galați vor oficia la meciurile din Liga a III-a. Alexandru Perju va conduce CSM Oltenița - FC II Voluntari; Adrian Sava, ajutat de asistentul Florin Iftode, la Gloria Albești - Recolta Gheorghe Doja; perechea de arbitri asistenți Daniel Gâță/ Andrei Toma vor face tușa la Dante Botoșani - CSM Pașcani. Și un observator gălățean se va afla în arenă, Mihai Păiș, la CSM Focșani - Metalul Buzău.

Universitarele merg la victorie

După patru etape fără niciun punct (golaveraj 3-22), fetele de la Universitatea joacă duminică, în deplasare, la CSS Târgoviște. Un meci de care pe care, pentru că cele două combatante nu au cunoscut gustul victoriei în acest sezon. Gălățencele ocupă locul 11, în timp ce dâmbovițencele se află o poziție mai jos (ultimul loc). Dacă fetele noastre au la activ trei goluri, adversarele de astăzi n-au reuşit niciunul.

"În ultima perioadă ne-am pregătit bine, fetele sunt motivate și mergem la Târgoviște cu hotărârea de a obține victoria, ce ar putea constitui un moment de descătușare", ne-a declarat Gabriel Călinescu, președintele și antrenorul secund al clubului. Meciul va avea loc duminică, de la ora 10.00.

Citit 4439 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Octombrie 2021 10:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.