Etapă cu derbiuri pentru echipele gălățene

Etapă cu derbiuri pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cele două echipe din județul nostru au de disputat meciuri împotriva contracandidatelor în cea de-a treia etapă a returului ligii a treia.

Oțelul, liderul la zi al seriei secunde, primește vizita celor de la Aerostar Bacău, formație cotată ca fiind principala contracandidată înaintea startului de sezon. Cu toate că băcăuanii n-au confirmat statutul de favoriți până acum, ocupând locul al cincilea înaintea acestei runde, trebuie să fie luați serios în seamă de gălățeni pentru a se impune. Partida este programată astăzi, de la ora 14,00, pe Stadionul ”Oțelul” și va putea fi urmărită live video pe contul oficial de Facebook al grupării roș-alb-albastre. În tur, oțelarii s-au impus cu 2-0 pe terenul Aerostarului, la capătul unui joc dominat în totalitate de formația pregătită de Dorinel Munteanu. Fără probleme de lot la acest joc, managerul tehnic al gălățenilor așteaptă o evoluție cel puțin la fel de solidă din partea băieților săi, mai ales după ce jocul arătat din ultimele două etape a lăsat de dorit.

Meciul Oțelul – Aerostar va fi arbitrat de către Robert Avram (Pitești), cel care în urmă cu câteva zile a debutat într-un meci de Liga I, Clinceni – Rapid, în care nu s-a descurcat prea bine.

 

Lieștenii, meci greu la Buzău

Sporting Liești are un meci dificil, astăzi, în deplasare la Buzău. Așa cum arată clasamentul, gazdele, 20 de puncte, locul al patrulea, iar lieștenii, 22 puncte, locul trei. Va fi, așadar, un adevărat derbi pentru un loc pe podium. O victorie ar constitui un pas important înainte spre ocuparea unei poziții de play-off (locurile 1-4) la finele sezonului regulat. Se înțelege, cele două formații vor arunca în luptă toate argumentele fotbalistice. În tur s-a impus Sporting, scor 1-0, să vedem ce se va întâmpla astăzi. Meciul va fi arbitrat de către Vasile Buzea (Ilfov).

Tot astăzi, de la 14,00, se mai joacă: CSM Focșani – Viitorul Ianca, CS Făurei – Sportul Chiscani și Dinamo Bacău – CSM Rm. Sărat.

United, eșec la "masa verde"

Comisia Federației Române de Fotbal a decis ca meciul Clujana Cluj-Napoca – United Galați să aibă drept scor omologat 3-0 pentru gazde, ca urmare a folosirii unui jucător fără drept de joc de către gruparea gălățeană în meciul încheiat pe teren cu scorul de 4-0. Antrenorul-jucător Florin Ignat a fost cel care a intrat pe teren fără a avea dreptul. Astfel, ca urmare a acestei decizii, United a coborât pe locul al patrulea în clasament.

Liga Elitelor

Echipele gălățene care evoluează în acest turneu al juniorilor de 15 ani vor juca duminică. Iată programul: Școala de Fotbal Oțelul – LPS Vaslui (ora 10,00, stadionul din Liești), în timp ce ACS Junior joacă împotriva liderului seriei, FC Bacău – 9 puncte, față de un singur punct al gălățenilor ("Dunărea II", ora 13,00). Echipa LPS Galați are etapă liberă.

Fetele joacă la Timișoara

FC Universitatea, care a pierdut, joi, la "masa verde", meciul cu Banatul Reșița (nu a fost asigurată asistența medicală), are de străbătut o ...lungime de țară, tocmai în Banat. Meciul cu timișorencele are loc duminică, de la ora 11,00.

Citit 1143 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Noiembrie 2021 01:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.