Se reiau competițiile de rugby

Se reiau competițiile de rugby
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

RUGBY. Sportul cu balonul oval revine în arenă după o întrerupere ocazionată de acțiuni la nivelul loturilor naționale. Astăzi, jucătorii de la CSM Galați, ce evoluează în Divizia Națională de seniori (eșalonul secund), au un examen dificil – vor juca în Capitală cu RC Grivița, o grupare cu îndelungată tradiție.

ARBITRAJE. Gălățenii vor fi prezenți în acest weekend la meciuri din Liga a III-a. La jocul CSM Bacău – Dante Botoșani va oficia o brigadă complet gălățeană, Eduard Ioniță – Daniel Vlase, Daniel Gâță, dar și observatorul Ovidiu Lupu. La rândul lui, Ionuț Constantinescu, un tânăr cavaler al fluierului apreciat, va fi prezent în Dâmbovița, la FC Pucioasa – Sepsi II Sf. Gheorghe. În două meciuri vor oficia și observatori gălățeni, Mihai Păiș, la Farul II – CSM Fetești, respectiv, Daniel Burloiu, la Gloria Albești – CSM Oltenița.

FUTSAL. United Galați va juca astăzi, de la ora 12,00, în deplasare cu Sportul Ciorăști, în cea de-a patra etapă a returului Ligii I. Gălățenii ocupă poziția a patra în clasament înaintea acestei runde, având cu două meciuri mai puțin disputate.

Citit 855 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Noiembrie 2021 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.