Șapte sportivi de la CS Școlar, la loturile naționale

Șapte sportivi de la CS Școlar, la loturile naționale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Au fost alcătuite loturile naționale de juniori la kaiac-canoe, componenții acestora urmând să se pregătească la cluburile lor, după planurile federației, descentralizat, ca apoi să participe în perioada vacanțelor școlare, la stadii centralizate, prilej cu care vor fi testați.

"Noi avem șapte sportivi cuprinși în aceste loturi, la fel ca anul trecut. Din lotul junioarelor mari face parte Teodora Maftei (kaiac), iar în lotul juniorilor mici au fost promovați șase canotori: Valentin Dublea, Răzvan Lepădatu, Dragoș Zimblischi, Alexandru Răduț, Anamaria Chiroșcă și Denisa Rusu", ne-a spus prof. Adrian Maftei, care, împreună cu colega sa Adina Maftei, îi antrenează pe vâslașii de la CS Școlar Galați.

Tehnicianul gălățean s-a arătat surprins de faptul că unul dintre elevii lor nu a prins lotul juniorilor, performanțele acestuia dându-i dreptul să fie menținut în lotul din care anul trecut a făcut parte, acum având statutul de rezervă. Altfel, kaiaciștii și canoiștii gălățeni au intrat la sala pentru pregătiri de iarnă, urmând să împartă spațiul cu halterofilii clubului.

Citit 554 ori Ultima modificare Joi, 02 Decembrie 2021 00:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.