Au sărbătorit Ziua României prin alergare
Foto: Remus Basalic

Au sărbătorit Ziua României prin alergare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În jur de 50 de persoane pasionate de sport au sărbătorit Ziua Națională a României printr-un semimaraton. Evenimentul a avut loc la Galați, iar alergătorii au parcurs dus-întors un traseu simbolic: de la intersecția străzilor Basarabiei cu Mihai Bravu, până în vama Giurgiulești. În apropierea graniței cu Republica Moldova, oamenii s-au prins într-o horă.

Alergătorilor din Galați li s-au alăturat și colegi de antrenament din Brăila. Fiecare dintre participanți a afișat un tricolor, pentru a marca astfel 1 Decembrie.

"După doi ani de pauză, în care nu ne-am întâlnit, am dorit să ne revedem din nou, toți alergătorii din Galați și din Brăila, să sărbătorim această frumoasă zi de 1 Decembrie, cum știm noi mai bine, adică prin alergare. Avem de alergat 21 de kilometri, fiecare în ritmul lui. Fiecare dintre noi a venit aici cu prietenie și cu România în suflet", a spus Marius Buricea, organizatorul evenimentului.

"Este un eveniment interesant și ar fi fost păcat să nu particip la el. La mulți ani, tuturor românilor!", a fost urarea uneia dintre participante.

Citit 1371 ori Ultima modificare Luni, 06 Decembrie 2021 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.