Perioada „amicalelor”, aproape de final

Perioada „amicalelor”, aproape de final
Echipele gălățene de fotbal, aproape de reluarea competițiilor oficiale
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Patru echipe gălățene de seniori au avut programate meciuri de verificare, în weekend, cu puțin timp înainte de revenirea la jocurile din campionat.

Cu meciuri bune de verificare în spate, Oțelul a reușit să mai bifeze un succes, în amicalul de sâmbătă, de la Galați, cu Hușana Huși (locul 4 în Seria I). Gălățenii au învins cu scorul de 1-0, prin golul marcat de atacantul George Cîrjan și s-au impus, în stilul obișnuit al echipelor pregătite de Dorinel Munteanu, în fața unui adversar ce vizează prezența în play-offul Ligii a III-a. Oțelul a început partida în formula: Dur-Bozoancă - Rus, Yabre, Ghiocel, Țica - Neagu, Jardan, D. Cireș - Cisotti, Green, Nica. Pe foaia de joc au mai fost: Ursu, Sîrghi, Hagiu, Farcaș, Nedelea, Adăscăliței, M. Cireș, Savu, Nistor, Oniciu, Crîcimar, Cîrjan și Râpan.

Oțelul mai are de disputat o ultimă partidă de verificare, vineri, tot pe teren propriu, cu Sporting Juniorul Vaslui. Primul joc oficial este programat pe 12 martie, în deplasare, cu CS Făurei.

Braniștea, 0-1 în Spania

În cel de-al doilea joc al cantonamentului din zona Almeria (Spania), Unirea Braniștea a părăsit terenul învinsă, scor 1-0 (0-0), de Aguilas FC. Stafful tehnic a folosit în acest meci aproape întreg lotul deplasat. S-a început cu: Vicol - Ștefan, Antofe, Codreanu, Hilohi - Murgoci, Tănasă - Ciotârcă, Lăutaru, Angheluță - Grădinaru. Pe parcursul jocului au mai intrat: Vlasie, Gâță, Popa, Năpârlică, Manea, Dima, Stoian, Țicămucă, Blănaru și Spânache. Următoarele două meciuri din cadrul cantonamentului vor avea loc pe 1 și 3 martie.

Lieștiul, la al cincilea succes

Sporting Liești a învins-o, sâmbătă, pe Sporting Juniorul Vaslui, scor 2-1. Astfel, și-a ridicat la cinci numărul meciurilor de verificare câștigate, cu un golaveraj foarte bun: 14-2. Ambele goluri în meciul de sâmbătă au fost reușite de Gicu Iordache. În zilele următoare, stafful tehnic va pune la punct ultimele preparative în vederea jocurilor din finalul campionatului.

Fetele, 2-1 cu Zimbrul Tulcea

FC Universitatea, echipa de fotbal feminin, a jucat, tot sâmbătă, cu Zimbrul Tulcea, pe terenul din Topolog, de care a dispus cu 2-1, prin golurile reușite de Mădălina Grecu (penalti) și Andreea Surcică. A fost ultima verificare înaintea startului din retur, de duminică, 6 martie, când va juca în deplasare, la Piroş Security Arad. Echipa aliniată: Mădălina Grecu - Adelina Crăciun, Daniela Dumitru, Alina Cimpoieș, Lavinia Bot, Mihaela Ivan, Valentina Ivan, Alexandra Condrea, Diana Drosu, Andreea Surcică, Gabriela Lupu. Au mai jucat: Diana Stoian, Georgiana Munteanu și Ioana Sfetcu.

Citit 1187 ori Ultima modificare Luni, 28 Februarie 2022 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.