Meciuri cu miză pentru echipele gălățene

Meciuri cu miză pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În penultima etapă din sezonul regulat al celui de-al treilea eșalon fotbalistic (seria a II-a), cele două echipe gălățene au de disputat meciuri cu miză importantă. Oțelul, locul 1 înaintea etapei, o va întâlni, pe teren propriu, pe Metalul Buzău, formație aflată pe locul al treilea. Cu toate că locul în play-off al Oțelului nu mai poate fi periclitat, este necesar un succes în meciul de astăzi pentru a pune o distanță considerabilă înaintea fazei de play-off față de principala urmăritoare a locurilor de baraj din seria a doua.

Partida Oțelul – Metalul Buzău ce se va juca astăzi, de la ora 15,00, va putea fi urmărită pe stadion, fără restricții, iar intrarea este liberă.

Un meci de totul sau nimic

Sporting Liești parcurge o perioadă de neliniște  în acest început de primăvară, dar nu și de renunțare la obiectiv. A pierdut duelul de play-off cu Aerostar Bacău în runda precedentă, însă șansele pentru locul patru nu s-au redus în totalitate. Pentru ca această variantă să rămână viabilă, va trebui, în primul rând, să câștige meciul de astăzi de la Viitorul Ianca. Lieștenilor le stă în putere acest lucru, chiar dacă au două incertitudini în lot: Cucu și Ieremie.

Programul etapei: Oțelul – Metalul Buzău, Viitorul Ianca – Sporting Liești, CSM Focșani – CSM Rm. Sărat, Aerostar Bacău – Sportul Chiscani și CS Făurei – Dinamo Bacău.

Citit 1150 ori Ultima modificare Vineri, 18 Martie 2022 23:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.