Cătălina Axente, locul 5 la Europene

Cătălina Axente, locul 5 la Europene
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

LUPTE. Capitala Ungariei a găzduit timp de o săptămână întrecerile Campionatului European de lupte. Prezentă în competiția feminină (de 12 sportive), gălățeanca de 24 de ani – Cătălina Axente s-a clasat pe locul al cincilea, aflându-se foarte aproape de medalia de bronz, la categoria 76 kg.  

TENIS. Evoluție excelentă a gălățeanului Gabriel Ghețu (acum la Clubul Dinamo), în Spania, la un turneu pentru juniorii Under 16. A ajuns în două finale – la simplu cedând în fața unui jucător ucrainean, iar la dublu, împreună cu acesta, a câștigat finala, 6-4, 6-4, împotriva unei perechi germano-poloneze.

BASCHET. CSM Galați a mai bifat un meci din Liga Națională masculină în care a pierdut la limită, scor 103-100, pe terenul celor de la Rapid București. Gălățenii au condus, la un moment dat, cu 16 puncte avans, însă cele 21 de aruncări de 3 puncte reușite de gazde au făcut ca balanța să fie înclinată în favoarea bucureștenilor. În următorul meci de campionat, CSM Galați va juca pe teren propriu cu SC Miercurea Ciuc.

VOLEI. În Capitală, a continuat competiția feminină de volei, în care primele patru clasate și-au disputat două locuri pentru faza următoare a eșalonului secund. Echipa CSU Hygienium a obținut două victorii și o înfrângere: 3-0 cu CSM București și 3-0 cu CSM Focșani, respectiv, 0-3 cu Argeș Pitești, liderul seriei Est. Vom reveni cu amănunte.

Citit 824 ori Ultima modificare Luni, 04 Aprilie 2022 02:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.