UPDATE. Oțelul a învins CSM Focșani, cu scorul de 2-0

UPDATE. Oțelul a învins CSM Focșani, cu scorul de 2-0
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

UPDATE. Formaţia Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă după-amiază, echipa CSM Focşani, cu scorul de 2-0 (1-0), în cel mai important meci din play-off. Cele două goluri ale întâlnirii dintre primele două clasate au fost marcate de Cisotti şi Jardan. În clasament, Oţelul a acumulat 52 de puncte, în timp de gruparea din Focşani a rămas cu 47 de puncte. În celălat meci ale etapei a II-a, Aerostar Bacău - Metalul Buzău 6-0.


Derbiul etapei din faza de play-off a Ligii a III-a nu are o miză concretă, dar implică multe orgolii.

Chiar dacă a reușit să câștige toate meciurile din acest an, Oțelul nu prezintă o situație tocmai relaxată înaintea meciului cu CSM Focșani, a doua clasată (la doar două puncte distanță), din cauza jocului mai puțin concludent. Dorinel Munteanu, managerul tehnic al echipei, a fost extrem de supărat la capătul meciului cu Aerostar, din etapa trecută, iar de această dată așteaptă un răspuns din partea echipei sale printr-un joc bun și un rezultat pe măsură.

”Sper ca la meci jucătorii să fie concentrați la maximum și să facă un joc bun. Ne dorim să ne păstrăm primul loc din clasament până la finalul turneului play-off. Nu va fi ușor cu CSM Focșani, ci chiar foarte greu. Am văzut în ultimele meciuri că a trebuit să investim foarte mult efort și consum psihic să câștigăm jocul. Sigur, CSM Focșani ar putea fi adversara noastră și la baraj, așa cum s-a întâmplat anul trecut ca finala de la baraj să fie cu Brăila, echipa din aceeași serie. Suntem atenți la toți adversarii pe care i-am putea întâlni la baraj”, a spus Munteanu.

La nivelul lotului este îmbucurătoare revenirea lui Ionuț Neagu, iar singura absență va fi cea a lui Albert Țica, fundașul lateral sosit la începutul anului.

Meciul Oțelul – CSM Focșani este programat astăzi, de la ora 17,00, pe Stadionul ”Oțelul”, cu intrarea liberă. Acesta va fi ultimul meci fără bilet, de la următorul joc de pe teren propriu vor fi puse în vânzare tichete pentru accesul în arenă.

Lieștiul vrea revanșa! 

După cele întâmplate în finalul sezonului regulat, când Sporting Liești avea mare nevoie de punctele de la Ianca pentru a se menține pe loc de play-off, meci încheiat cu scorul de 3-1 pentru brăileni, gazdele de astăzi vor juca numai la victorie. Și pentru o revanșă așteptată de toată lumea. Echipa manifestă dispoziție de joc, va evolua pe teren propriu, cu suporterii alături, având toate condițiile create pentru un succes. Cu o singură indisponibilitate, veteranul Stelian Cucu, în rest întregul lot este valid, iar din unsprezecele de start nu vor putea lipsi Voicu, Iordache, Maftei sau Mihu, cu toții dornici de revanșă.

Campionatul județean.

În Liga a IV-a, liderul Unirea Braniștea o întâlnește pe Victoria Independența, astăzi, ora 13:00, pe terenul din Schela. Tot astăzi, dar pe ”Siderurgistul”, ora 15:30, Quantum Club – Covurluiul Tg. Bujor. Celelalte meciuri au loc duminică: Muncitorul Ghidigeni – Răzeșii Valea Mărului, Avântul Drăgănești – Gloria Ivești, Avântul Vânători – Agrostar Tulucești (13:30, Stadionul ”Portu Roșu”) și Viitorul Umbrărești – Voința Cudalbi.

Etapa a 18-a din Liga a V-a: Șoimii Foltești – Luceafărul Berești, Lascăr Schela – Inter Tudor Vladimirescu, Zorile Grivița – Mălina Smârdan, Voința Cișmele – Prutul Vlădești, Avântul Matca – Flacăra Pechea, ACS Inter Tudor Vladimirescu – Viitorul Costache Negri, Siretul Piscu – Foresta Șendreni și Siretul Cosmești – Viitorul Frumușița.

Citit 4271 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Aprilie 2022 19:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.