Alexandra Alexe, locul 1 la "Cupa României"

Alexandra Alexe, locul 1 la "Cupa României"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HALTERE. În cadrul competiției naţionale "Cupa României", ce se desfășoară în aceste zile la Onești, gălățeanca Alexandra Alexe (legitimată la CSM Dunărea) s-a clasat pe primul loc la categoria Under 23. Vom reveni cu amănunte.

VOLEI. În turneul semifinal al echipelor de juniori de la Blaj, echipa CSS-Arcada Galați a suferit o înfrângere în primul meci, 0-3 cu CSS Zalău. Ieri, gălățenii au jucat cu C.N. "Dinicu Golescu" Câmpulung Muscel, iar astăzi de la ora 17:00 se dispută ultimul meci al turneului pentru gălățeni, cu CSS Blaj.

FOTBAL. Miercuri, în "Cupa României" la fotbal feminin, Selena Constanța (Liga a II-a) - FC Universitatea Galați (Liga I) 2-1. Golul gălățencelor a fost reușit de Alina Cimpoeș. Oaspetele au încheiat meciul în doar nouă jucătoare, Daniela Dumitru și Gabriela Lupu fiind eliminate.

TENIS. Gălățeanca Gabriela Talabă Lee (Dacia) a ajuns până în turul al doilea pe tabloul principal al turneului profesionist de tenis Charlottesville (SUA), înregistrând următoarele rezultate: 6-3, 6-1 cu Ena Saibahara (SUA), 2-6, 6-4, 6-3 cu Francesca de Lorenzo (SUA) și 4-6, 2-6 cu Xiyu Wang (China).

Citit 540 ori Ultima modificare Vineri, 29 Aprilie 2022 01:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.