Gălăţeni calificaţi la finalele Campionatului Naţional de HALTERE

Gălăţeni calificaţi la finalele Campionatului Naţional de HALTERE
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La Onești s-au desfășurat întrecerile din cadrul "Cupei României" pentru seniori la haltere, concursul fiind și criteriu de calificare la etapa finală a Campionatului Național. Toți gălățenii prezenți în competiție au obținut calificarea. Cel mai bun rezultat este cel al Alexandrei Alexe (foto), de la Dunărea Galați. Eleva antrenorilor Otinceanu și Nicolae Mihai a cucerit Cupa la categoria 81 kg, cu un total de 200 kg. Și colegii acesteia au obținut accederea în ultima fază a competiției ce va avea loc în luna iulie: Denis Banu (cat. 109 kg) - locul III, cu 225 kg și Magdalena Bejenariu (+87 kg) - locul IV, cu 140 kg.

Foarte bine au evoluat și sportivii pregătiți de prof. Costel Dimofte, antrenorul de la CS Universitatea: Costel Carp (73 kg) - locul II, cu 262 kg și Andreea Penciu (76 kg) - locul III, cu 177 kg. Ambii sportivi s-au calificat pentru "Naționale".

* Am primit o informație de la Nițu Bădărău, antrenor la Clubul Siretul Piscu, prin care ne anunță: "Am reușit să-l activez pe fostul meu coleg Daniel Tăbăcaru. Acesta a revenit în competiţii, după ce, în 2006, abandonase halterele de performanță". Fost multiplu campion național de juniori și medaliat la celelalte categorii de vârstă, Daniel (26 de ani) urmează să reprezinte culorile Clubului Rapid din București, acesta fiind al treilea club din cariera sa, după Piscu și CSM Bistrița.

Citit 796 ori Ultima modificare Marți, 31 Mai 2022 04:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.