Oțelul a pornit pregătirile cu lotul aproape conturat

Oțelul a pornit pregătirile cu lotul aproape conturat
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul n-a stat prea mult pe gânduri după promovarea în liga secundă și a dat drumul la pregătirile pentru meciurile din cel de-al doilea eșalon fotbalistic. Joi seară, la Stadionul "Oțelul", a avut loc prima ședință de pregătire din sezonul 2022-2023. La reunire au participat 27 de jucători, o parte dintre aceștia fiind tineri ce vor fi testați. În ceea ce privește conturarea lotului, conducerea clubului s-a mișcat rapid și a bătut palma cu o serie de jucători, chiar dacă n-au fost prezenți cu toții la primul antrenament. Este vorba despre Ricardo Kip (ultima dată la Almere - Olanda), Valmir Berisha (Sliema - Malta), Robert Băceanu (Farul), Răzvan Gorovei (Dante). Aceștia au lipsit de la reunire, dar urmează să sosească la club în zilele următoare.

Iată lotul prezent la reunire: portari: Rareș Pop (transferat de la Chindia), Dur-Bozoancă, Paharnicu, Ciubotariu; fundași: Sîrghi, Yabre, Ghiocel, Rus, Nedelea, Farcaș, Mabussi (FC Edmonton - Canada), Sulițanu (Farul); mijlocași: Neagu, Jardan, Adăscăliței, Cisotti, Nica, Nistor, frații Denis și Marc Cireș, Denis Bordun (Oțelul U17) și Ștefan Stavrositu (Unirea Constanța); atacanți: George Cîrjan, Alejandro Râpan, Andrei Gherghișan (Ianca) și Laurențiu Maxim (Viitorul Cluj).

"Oțelarii" vor efectua prima parte a stagiului de pregătire în plan local, la Galați, iar în perioada 11-23 iulie vor merge la Poiana Brașov, pentru un cantonament montan.

Citit 2605 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2022 18:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.