UPDATE Meci-eveniment, sâmbătă seară, la Galați: Oțelul - FCSB. Eșec la limită, cu stadionul plin

UPDATE Meci-eveniment, sâmbătă seară, la Galați: Oțelul - FCSB. Eșec la limită, cu stadionul plin
Evaluaţi acest articol
(48 voturi)

UPDATE. Oțelul - FCSB s-a jucat cu casa închisă, așa cum era de așteptat, în tribune fiind peste 13.000 de spectatori. Spectacolul din tribune a fost peste nivelul de joc din teren, acolo unde trupa lui Dorinel Munteanu a oferit o replică tare vicecampioanei României. S-a terminat 0-1, gol venit în repriza secundă, după o execuție de excepţie a lui Florinel Coman. Oţelul a aliniat următoarea formulă de start: Dur-Bozoancă - Farcaş, Yabre, Adăscăliţei, Nedelea - Jardan, Neagu - Cîrjan, Kip, Cisoti - Nica. Au mai jucat: Sîrghi, Pop, D.Cireș și Mabussi.

Vom reveni cu amănunte.


Meci-eveniment, sâmbătă seară, la Galați: Oțelul – FCSB, cu stadionul plin * Fanii gălățeni vor lua cu asalt arena la ora amicalului echipei favorite cu vicecampioana României.

Meciul Oțelul – FCSB este un eveniment ce demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că Galațiul este un oraș care respiră fotbal prin toți porii. Pentru un meci amical se anunță că se va juca cu casa închisă, întrucât magazinul oficial a fost luat cu asalt de gălățeni pentru a-și procura bilete.

Partida amicală Oțelul – FCSB se va juca sub forma unei competiții – ”Cupa Ion Ionică”, în memoria celui care a fost jucător și conducător de club la gruparea roș-alb-albastră, fiind și un fost foarte bun prieten cu MM Stoica, managerul sportiv al bucureștenilor.

Cu toate că începutul meciului este programat pentru ora 20,00, publicul e invitat să vină la stadionul „Oțelul” mai devreme pentru a fi evitată îmbulzeala la căile de acces. Bilete mai pot fi achiziționate în ziua meciului, de la casele de bilete de la stadion, începând cu ora 12,00. De asemenea, partida va fi transmisă în direct de Pro Arena și online pe platforma Voyo.

Jocul este privit cu entuziasm de jucătorii Oțelului, care abia așteaptă să-și măsoare forțele cu una dintre cele mai bune echipe din România. ”Este un meci important pentru noi, avem șansa să ne testăm valoarea cu o echipă de top din prima ligă. Sigur vor fi și fanii noștri alături de noi, e un eveniment deosebit”, a spus George Cîrjan.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu va avea tot lotul la dispoziție, cu toate că Oțelul se află în prima parte a pregătirilor de vară. De partea cealaltă, pentru FCSB este ultimul meci de verificare înaintea startului Superligii, astfel că e de așteptat ca cei mai buni jucători să fie prezenți pe teren la capacitate maximă.

De luni, gălățenii vor pleca la munte, în Poiana Brașov, pentru un stagiu de pregătire centralizată , prilej cu care vor juca alte două meciuri amicale: cu Gloria Buzău și cu Unirea Slobozia, două contracandidate în lupta pentru un loc în play-offul ligii secunde.

Braniștea, al doilea meci în ”Cupa României”

În runda a doua a etapei regionale a ”Cupei României”, Unirea Braniștea joacă sâmbătă, în deplasare, la Pescărușul Sarichioi. Reamintim, în primul joc, disputat la Schela, brăniștenii au câștigat cu 3-1, dar au pierdut la penaltiuri, 2-4, cu Voința Lanurile (Buzău).

Partida de sâmbătă este programată să înceapă de la ora 18,00, pe terenul din Sarichioi (jud. Tulcea).

Chiar dacă au avut un final de sezon încărcat, echipa antrenorilor Ionuț Niculcea și Ovidiu Lupu merge la victorie. Întregul lot este valid, iar vineri după-amiază jucătorii au efectuat ultimul antrenament înainte de meci.

Ultimele meciuri din liga a cincea

Duminică sunt programate ultimele două meciuri, restanțe, din liga a cincea. De la ora 10,00, la Matca vor juca echipele Avântul și Siretul Cosmești, în timp ce Luceafărul Berești va primi replica celor de la Viitorul Frumușița. Cele două restanțe nu pot influența podiumul.

Citit 17502 ori Ultima modificare Luni, 11 Iulie 2022 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.