28 de medalii la turneul brăilean

28 de medalii la turneul brăilean
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Zilele acestea s-a desfășurat, la Brăila, a 31-a ediție a Campionatului Național de karate fudokan pentru cadeți, juniori, tineret și seniori. La startul întrecerilor s-au prezentat sportivi de la 20 de cluburi.

CS Meikyo Galați a participat cu zece sportivi, la categoriile de vârstă cadeți și juniori, reușind să cucerească 28 de medalii, după cum urmează: 15 medalii de aur, 10 medalii de argint și 3 medalii de bronz.

Drumul spre medalii a fost deschis de sportivii cadeți, după cum urmează: Andreea Suditu - aur și argint, Teodora Homner - aur, Yasmina Zamfir - aur, David Rusu - 3 aur și un argint, Andrei Cucu - 2 aur și 2 argint, Ciprian Robu - 2 aur, 3 argint și un bronz.

Fructuoasă a fost și "recolta" obținută de juniori, care au adus în vitrina cu trofee a clubului alte medalii, astfel: Alexandra Tomiță - locul I kata echipe, locul II enbu mixt și locul IV kata individual; Ioana Zăvoiu - locul I kata individual, locul III enbu mixt; Ioana Zaharia - locul I kata individual și Răzvan Postelnicu - locul I kata individual, locul I enbu, locul II enbu mixt, locul II fuku-go și locul III kumite individual.

"Sportivii clubului nostru au trecut cu succes testul în vederea obținerii calificărilor pentru Campionatul Mondial de karate tradițional, care va fi organizat, în luna noiembrie, în Slovenia", ne-a declarat Dana Stamate Farcaş, antrenoarea sportivilor de la Clubul Meikyo.

Citit 683 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2022 23:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.