FOTBAL. Oțelul, a doua înfrângere în meciurile grele

FOTBAL. Oțelul, a doua înfrângere în meciurile grele
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Eșec în ”Cupa României”. 

Gruparea gălățeană Oţelul se află într-o perioadă de partide cu un grad ridicat de dificultate, iar până acum a cedat în două astfel de jocuri.

De pe primul loc în clasament și calificată în grupele "Cupei României", gălăţenii au început seria meciurilor grele, în care până acum au avut de suferit. După eșecul din campionat cu Unirea Dej, scor 0-2, care a coborât Oțelul de pe primul loc al Ligii a II-a, a venit a doua înfrângere a sezonului, 0-1, joi după-amiază, cu CS Mioveni, în "Cupa României".

În fața unui adversar de Superligă, cu o formulă de start în care și-au făcut loc și câțiva jucători de rezervă, gălățenii au jucat de la egal la egal cu oponenții, doar că meciul a fost extrem de fragmentat de către brigada de arbitri, iar echipa în avantaj pe tabelă a fost cea favorizată de acest stil de joc.

Dorinel Munteanu, managerul tehnic al Oțelului, a fost mai nervos ca niciodată, la declarațiile de după acest joc. "O înfrângere dureroasă, care îmi pică foarte greu. Într-adevăr, adversarul ne-a surprins la acea fază în care a marcat și a mai avut două centrări. Supărarea mea este că echipa noastră a făcut eforturi ca să echilibreze jocul, am dominat în repriza a doua, am avut ocazii. Diferența a făcut-o, ați văzut cu toții, arbitrajul. Nu pot să-mi dau seama de ce se face diferență între echipele din Divizia A și Divizia B. Este incredibil! Ce să le spun băieților mei, când a fost fragmentat jocul tot timpul. Să fim serioși, că nu suntem proștii proștilor. Îmi pare rău că vorbesc despre asta, dar nu-i posibil ce s-a întâmplat astăzi. Îmi pare rău și pentru suporterii care au venit să ne susțină", a spus Dorinel Munteanu.

În Grupa B, din care face parte Oțelul, s-au înregistrat rezultatele: UTA - FCSB 2-2, Gloria Buzău - FC Botoșani 0-1 și Oțelul - CS Mioveni 0-1. În următoarea etapă de Cupă (8-10 noiembrie) se va juca astfel: Oțelul - FCSB, Gloria Buzău - UTA și CS Mioveni - FC Botoșani.

Seria cu meciuri tari continuă

Oțelul continuă seria meciurilor tari, revenind la jocurile de campionat, iar următoarea întâlnire e chiar pe terenul liderului, Steaua CSA, marți, de la ora 17:00. La o săptămână distanță, marți, 1 noiembrie, gălățenii vor primi vizita celor de la Gloria Buzău, o altă pretendentă la promovare.

Citit 4945 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Octombrie 2022 07:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.