Din sportul gălățean. Daniel Mânzat va lupta la Campionatul Balcanic

Din sportul gălățean. Daniel Mânzat va lupta la Campionatul Balcanic
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

LUPTE. Săptămâna aceasta (27-30 octombrie) se desfășoară la București întrecerile Campionatului Balcanic de lupte pentru juniori – Under 15 și Under 17. În lotul național de lupte greco-romane va fi prezent și gălățeanul Daniel Mânzat (Clubul Dunărea, categoria 65  kg, Under 15), sportiv pregătit de Dumitru Buleandră.

TENIS. Gălățeanul Mihai Leonard Mironescu (Dacia – antrenor Mircea Basarab) a câștigat categoria Under 18 a Trofeului ”Ion Țiriac” de la Brăila, înregistrând trei victorii în 3 meciuri.

HANDBAL. În Campionatul secund de handbal masculin s-a disputat ultima etapă a turului. CSU Galați a jucat în deplasare, cu CSM II Suceava, în fața căreia a cedat cu scorul de 32-46 (16-17). Principalii realizatori: Ionescu și Bădărău – câte 5 goluri și Soare (4). Antrenorul Florin Andronic a rulat întregul lot deplasat. Bilanțul la finele turului: 3 victorii și 4 înfrângeri. Următorul meci are loc mâine, acasă, cu CSM II Bacău.

VOLEI. Echipele CSS Arcada au jucat, în Capitală, cu cele ale ACS Ex4 (un club particular). La cadeți a fost 3-0, iar la juniori 3-1 în favoarea gălățenilor.

Citit 509 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2022 12:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.