Din sportul gălățean. Pregătiri în așteptarea unui nou meci

Din sportul gălățean. Pregătiri în așteptarea unui nou meci
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

BOX. ”Cristi este acasă și se află în pregătire. Așteptăm propuneri de la managerul nostru, Erol Ceyla, să ne ofere un meci în februarie, anul viitor", ne-a spus prof. Felix Păun, antrenorul boxerului Cristian Ciocan, fost campion mondial la amatori, acum în circuitul profesionist. Altfel, Herman Gutter (Box Club Bute) a trecut un tur, dar a fost eliminat în al doilea la finala Campionatului Național de box pentru cadeți de la Craiova.

BADMINTON. În Sala Sporturilor din Șendreni s-au desfășurat, timp de două zile, meciurile Campionatului Național individual de badminton pentru juniori II (Under 17) și copii (Under 9). La copii, Galațiul a avut două fete printre fruntașe: Irina Flor (Clubul Agero) și Dorotheea Ursăchescu (Siderurgistul) – clasate pe locurile 1 și 3. La juniori am avut patru clasări fruntașe, după cum urmează: Irina Gherasim (CS Universitatea) – locul 3 atât la simplu, cât și la dublu,  tot pe locul al treilea clasându-se și Matei Slavu – la dublu și Teodora Grădinaru – tot la dublu, ambii sportivi reprezentând Clubul Siderurgistul (antrenor Dorel Badiu).

VOLEI. Arbitrul internațional Lucian Năstase urmează să conducă un nou meci internațional de calibru. Săptămâna viitoare se va deplasa în Belgia pentru o partidă de Champions League, în care se vor confrunta campioanele Belgiei și Franței.

Citit 765 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2022 21:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.