Oțelul are de plătit de pe urma meciului cu FCSB! Penalizare din partea Federației

Oțelul are de plătit de pe urma meciului cu FCSB! Penalizare din partea Federației
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Oțelul are de tras de pe urma participării în Cupa României, acolo unde la meciul cu FCSB de pe teren propriu (scor 0-0) a avut de întâmpinat câteva probleme de ordin organizatoric. Gruparea gălățeană a fost sancționată cu penalitate sportivă de 10.000 lei, “în temeiul art. 83.2.d din RD“. Cauza acestei sancțiuni este, conform articolului menționat de către Comisia federală “aruncarea cu obiecte spre alți spectatori sau/în terenul de joc“. În startul partidei au fost aruncate role de hârtie în teren de către fanii de la Tribuna I, ca un moment de coregrafie al suporterilor, ceea ce ar fi putut fi interpretat necorespunzător de către observator, mai ales că din acest motiv a fost întârziat startul meciului până s-au strâns rolele din suprafața de joc.  

Sancțiunea de 10.000 lei este cea minimă, dar în cazul unei noi încălcări aceasta va crește, conform articolului menționat mai sus, cu jumătate în plus față de cea aplicată anterior, până la atingerea pragului de 60.000 lei.

Altfel, cel mai popular incident la meciul Oțelul – FCSB s-a înregistrat în minutul 86, când gazele lacrimogene scăpate de neatenția unui jandarm au oprit preț de câteva minute partida și au alungat fanii din spatele băncilor de rezerve.

Oțelul – FCSB a fost 0-0 în Cupa României, la capătul unui meci în care rezultatul nu o ajută pe niciuna dintre competitoare. La meci au asistat circa 12.000 de spectatori. 

Citit 4731 ori Ultima modificare Luni, 30 Ianuarie 2023 00:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.