Din sportul gălățean. Irina Gherasim joacă în Slovenia

Din sportul gălățean. Irina Gherasim joacă în Slovenia
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

BADMINTON. În acest weekend (2-4 decembrie), în Slovenia are loc un nou turneu în cadrul Circuitului european de badminton. La întreceri va fi prezent și un grup de sportivi români, între aceștia aflându-se și gălățeanca Irina Daria Gherasim (de la CS Universitatea).

HANDBAL. CSM Galați a fost învinsă de CSM București cu 34-20 (15-13), într-o partidă care a contat pentru runda a 8-a a "Ligii Florilor" la handbal feminin. Formația gălățeană a făcut o primă repriză foarte bună, dar nu a putut ține ritmul cu adversarele și în partea a doua. Echipa aliniată: Prodan, Aron, Petre - Eiler 2 goluri, Ichim, Andrița 11, Bichir 1, Corban 2, Mancici, Mureș, Merlă, Lopătaru 3, Djurovici, Tănasă și Taivan 1 gol.

TENIS. Tecuceanul Rareș Rugină s-a calificat pe tabloul principal la Criteriul Național de tenis Under 14 "Marin Bădin", învingându-l pe Eduard Găină (Olimpia București) cu 6-3, 6-0. Rugină a fost învins apoi de Rareș Sărăcin (Carpați Sinaia), cu 3-6, 1-6.

Altfel, Mateo Andrei Bocăneală (Atlas Galați) a ajuns până în finala categoriei U10 la "Cupa ProTenis" de la București, după trei victorii.

ARTE MARȚIALE. Tinerii Cătălin Fieraru (16 ani) și Marco Catrin (18 ani) au luptat într-o gală profesionistă organizată în București, unde au avut evoluții apreciate. Cătălin a obținut o victorie spectaculoasă în fața adversarului său, în prima sa gală destinată profesioniștilor, iar Marco a fost depășit la puncte. Cei doi tineri sunt pregătiți de Gabriel Danu.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 754 ori Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2022 10:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.