Din sportul gălățean. Succes categoric în eșalonul al doilea

Din sportul gălățean. Succes categoric în eșalonul al doilea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

HANDBAL. În eșalonul al doilea al campionatului feminin de handbal s-a disputat partida dintre CSM Galați și CSM Făgăraș. Au învins gălățencele cu categoricul scor de 36-21. A fost al optulea meci din actualul sezon, în care au fost obținute două victorii. Turul actualului campionat se încheie în weekend, când echipa noastră va juca la HC Femina Piatra Neamț.

BADMINTON. Zilele acestea, un grup de sportivi români a fost prezent la un turneu de badminton înscris în circuitul european. Din lot a făcut parte și gălățeanca Irina Daria Gherasim (CS Universitatea), care s-a făcut din nou remarcată. La individual, a jucat foarte bine, a trecut de cinci adversare și s-a clasat pe primul loc, iar la dublu a ocupat locul al doilea, împreună cu partenera sa tradițională, Cristina Sârbu (CSM Timișoara).

FOTBAL. După încheierea meciurilor Ligii I feminine de fotbal, echipa gălățeană a mai susținut un meci oficial, dar în ”Cupa României”. Gălățencele de la FC Universitatea au jucat, în deplasare, cu Măgura Bacău, meciul încheindu-se cu succesul oaspetelor la scorul de 4-3. Fetele noastre au condus cu 1-0 și 2-0, golurile avându-le autoare pe Alina Cimpoieș - trei (unul din lovitură liberă) și Daniela Dumitru - din penalti. După acest succes, ”universitarele” s-au calificat în faza optimilor a ”Cupei României”, meciuri ce se vor disputa anul viitor.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 769 ori Ultima modificare Joi, 08 Decembrie 2022 15:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.