BADMINTON. Medalii pentru cei mai mici sportivi de la Siderurgistul

BADMINTON. Medalii pentru cei mai mici sportivi de la Siderurgistul
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cei mai mici sportivi practicanți ai badmintonului la Clubul Siderurgistul Galați s-au prezentat cu brio la meciurile Campionatului Național din Capitală. Clubul gălățean (antrenor coordonator Dorel Badiu, împreună cu antrenorii Iulian Călin și Adrian Panfil) a prezentat la ultima competiție din acest an șapte sportivi cu vârste cuprinse între 11 și 12 ani, la categoria Under 13. Chiar şi în aceste condiții, reprezentanții Galațiului s-au descurcat foarte bine, cucerind opt medalii, dintre care două de argint și șase de bronz.

Performerii noștri au fost Edith Ursăchescu și Alexia Chirilă (dublu fete) - care s-au întors din Capitală cu medaliile de argint, cele de bronz fiind cucerite astfel: Ionuț Nistor - simplu, Ionuț Nistor și Ștefan Stănescu - dublu, Eliza Marinescu, împreună cu brașoveanca Karina Fulop - dublu, Ionuț Nistor și Alexia Chirilă - dublu mixt.

În competiții s-au aflat și cei mai mici sportivi ai Siderurgistului, de numai zece ani - Sebastian Panaite și Sonya Stancu - care, evident, au avut de câștigat la capitolul experiență.

Citit 862 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2022 00:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.