Din sportul gălățean. „Dublă” cu Sportul Studențesc

Din sportul gălățean. „Dublă” cu Sportul Studențesc
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

HOCHEI. Sâmbătă și duminică (orele 18,30 şi 11,00), Patinoarul ”Dunărea” va cunoaște atmosfera competițiilor oficiale. Partenera celor de la CSM Galaţi va fi formația bucureșteană Sportul Studențesc, o echipă cu care gălățenii pot face scor.

FOTBAL. Viorel Tănase, fost jucător emblematic al Galațiului, se află într-o scurtă vacanță, după două experiențe la echipa lui Gigi Becali. După cum se știe, Viorel a făcut cuplu cu bunul său prieten Nicolae Dică, în două rânduri, la FCSB. Deocamdată, se bucură de o perioadă de odihnă, alături de frumoasa lui familie, cu trei fete!

BADMINTON. Antrenamentele sportivilor de la Clubul Siderurgistul, de la copii la seniori, vor începe săptămâna viitoare, pe 9 ianuarie. Deocamdată, clubul trebuie să-și ”parafeze” contractele de închiriere pentru bazele sportive, cu Clubul Sportiv Municipal, care le patronează.

TENIS. Gabriela Talabă Lee a cedat, în trei seturi, în Circuitul Internațional profesionist de tenis, fiind învinsă de o reprezentantă a Australiei. Kaylah McPhee a depăşit-o pe gălățeancă cu 7-5, 2-6, 7-6, în turneul WTA 50 de la Canberra.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 858 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2023 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.