Din sportul gălățean. Liga a III-a, încă 5 zile de vacanță

Din sportul gălățean. Liga a III-a, încă 5 zile de vacanță
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. Cele două echipe gălățene din eșalonul al treilea, Seria a II-a, petrec ultimele zile de vacanță. Începând de luni, 16 ianuarie, atât Unirea Braniștea, cât și Sporting Liești se vor prezenta la startul pregătirilor de iarnă. Unirea Braniștea, locul 3, cu 31 puncte în clasament, are același staff tehnic - Ionuț Niculcea, ajutat de Alexandru Iliuciuc. Prima perioadă a pregătirilor va fi la Galați, după care, din 19 februarie, va continua într-un cantonament în Spania, ca și anul trecut.

Sporting a încheiat sezonul pe locul 6, cu un golaveraj foarte bun (30-20), sub comanda antrenorului Cătălin Savu, ajutat de Cristian Brăneț și Dorin Radu. Antrenamentele acestui început de an vor avea loc la Galați și Liești. În loturile ambelor echipe vor surveni unele completări, iar sezonul oficial va demara la începutul lui martie.

TENIS. Campionatul Național individual de tenis Under 14 s-a defășurat la Centrul Național de la București. Narcisa Marcu a evoluat pe ambele tablouri principale. La simplu, tenismena de la Dacia Galați a fost întrecută de Karina Cazasu (Junior Pro Ten Timișoara)  cu 6-3, 3-6, 0-6, iar la dublu, unde a făcut pereche cu Sara Cozma (Pro Fan Timișoara), a cedat în fața cuplului Sonia Buric (Dinamo) - Karina Cazasu, cu 4-6, 3-6.

TENIS. Gălățeanca Maria Patricia Țig (Arcada) a debutat cu o înfrângere în noul an în circuitul profesionist WTA. În turneul open Hobart International (Australia), Țig a cedat în două seturi: 3-6, 2-6, în fața italiencei Iasmine Paolini (27 ani, nr. 63 mondial).

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 782 ori Ultima modificare Marți, 10 Ianuarie 2023 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.