CSM Slatina - Oțelul, primul meci din 2023

CSM Slatina - Oțelul, primul meci din 2023
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Trupa pregătită de Dorinel Munteanu revine la partidele din campionat, începând de sâmbătă, de la ora 12,00, când va juca în deplasare la CSM Slatina.

Campionatul Ligii a II-a este mai strâns ca niciodată, cu echipele de la locul 12 în sus, sperând să prindă un loc de play-off (primele șase clasate). Printre acestea se numără și Oțelul, care e foarte bine poziționată înaintea primului meci oficial din acest an. Gălățenii se află pe locul al treilea, cu șase puncte avans față de echipa de pe locul 7, FK Miercurea Ciuc (prima de sub linia de play-off).

Meciul CSM Slatina – Oțelul este programat să se joace sâmbătă, de la ora 12,00. Va putea fi urmărit în transmisiune directă pe canalele Digi Sport 1 și Prima Sport.

Probleme de lot în atac pentru Dorinel

Delegația gălățeană a plecat de joi înspre Slatina, pentru primul meci oficial din acest an. Din păcate, atacul are de suferit. Golgheterul Cîrjan nu și-a revenit complet după accidentarea suferită în toamnă, iar nou-transferatul bulgar Dimitrov s-a accidentat la un antrenament al echipei, după un duel cu Adăscăliței.

„Îmi doresc ca jucătorii accidentați să revină cât mai repede, să am concurență pe posturi și să ne îndeplinim cel mai important obiectiv din ultimii zece ani. Acela de a intra în play-off și după care să începem să luptăm pentru promovarea în prima ligă”, a spus Munteanu.

Astfel, e de văzut dacă Dorinel Munteanu va apela la nigerianul Kehinde Fatai, legitimat chiar în ziua plecării către Slatina, care n-a apucat să se antreneze prea mult cu echipa. O altă variantă ar fi tânărul Andreas Chirițoiu, care a impresionat în timpul cantonamentelor prin calitățile sale. De asemenea, Munti ar putea să recurgă și la soluții de avarie prin mutarea în față a unuia dintre jucătorii pe care de obicei îi folosea la mijloc sau în extremă: Cisotti, Jardan sau Gorovei. Cu aceștia în prima linie a mai încercat pe finalul anului precedent, când Cîrjan ieșise din circuit din cauza unei accidentări.

Referitor la Fatai, proaspăt înregimentat la gălățeni, Munti a spus că are încredere că nigerianul poate să ajute echipa pentru îndeplinirea obiectivelor.

”Este un atacant cu experiență care se pliază pe stilul nostru de joc. Are o viteză bună, cunoaște campionatul intern, chiar dacă nu a jucat în Liga a II-a, ci foarte mult în prima ligă. Poate să ajute echipa, de aceea ne-am mișcat foarte repede pentru a avea soluții”, a adăugat Dorinel la declarațiile de presă înainte de meciul de la Slatina.

Pe 3 martie – primul meci acasă

Federația Română de Fotbal a anunțat deja programul pentru următoarea etapă, atunci când Oțelul va juca acasă cu FK Miercurea Ciuc. Astfel, primul meci pe teren propriu din acest an va avea loc vineri, 3 martie, de la ora 17,00. Biletele au fost puse deja în vânzare pe site-ul oficial al clubului. În afară de meciul de sâmbătă cu CSM Slatina, și următoarea etapă cu FK Miercurea Ciuc, Oțelul mai are de jucat o singură partidă din sezonul regulat, cu CSC Dumbrăvița, în deplasare, în jurul datei de 11 martie.

Citit 1468 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Februarie 2023 07:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.