Echipa Frontierei fuzionează cu cea a Poliţiei Comunitare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Este singura echipă formată din poliţişti, poliţişti de Frontieră, poliţişti comunitari, jandarmi şi militari *

Victorie cu „Muncitorul Ghidigeni”

Prima etapă din sezonul 2010-2011 a Ligii a IV-a de fotbal din judeţul nostru – iată care a fost evenimentul dimineţii de duminică.

Şi, cel mai important, de la ora 11,30 s-au întâlnit formaţiile A.S. Frontiera-Poliţia Comunitară cu Muncitorul Ghidigeni.

La sfârşitul celor 90 de minute, echipa poliţiştilor a învins formaţia oaspete cu scorul de 3-1(1-0).

Au fost invitaţi să participe şefii celor doua instituţii, comisarul-şef Didel Bădărau, IJPF Galaţi şi Cristian Gâscă, Poliţia Comunitară, şeful Asociaţiei Judeţene de Fotbal Nicolae Rainea, dar şi alţi iubitori ai sportului.

Premii şi tombole înainte de meci

Pentru acest sezon de Liga a IV-a, conducerile celor două instituţii au hotărât fuzionarea acestora în scopul susţinerii materiale a acestei echipe, singura echipa din Galaţi formată din poliţişti de frontieră, poliţişti comunitari, jandarmi şi militari.

Toate meciurile de pe teren propriu se vor disputa pe stadionul „Dunărea”, iar următoarea etapă va avea loc duminică, de la ora 12, atunci când A.S Frontiera-Poliţia Comunitară va întâlni pe teren propriu formaţia Voinţa Şiviţa.

La următoarele meciuri de pe teren propriu vor fi organizate concursuri cu premii, tombole - toate în speranţa aducerii la stadion a unui număr cât mai mare de spectatori.

Citit 942 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.