Fotbaliştii de la Oțelul caută revanșa în disputa cu Gloria Buzău

Fotbaliştii de la Oțelul caută revanșa în disputa cu Gloria Buzău
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Faptul că n-a câștigat niciunul din cele două jocuri oficiale cu echipa buzoiană în acest sezon, eșecul rușinos din urmă cu câțiva ani din Liga a III-a și, nu în ultimul rând, prestația slabă din recenta dispută cu Dinamo, toate constituie motive importante de revanșă pentru gruparea gălățeană Oţelul.

Miza este din ce în ce mai mare, pe măsură ce trec etapele din faza de play-off a Ligii a II-a. Oțelul trebuie să nu piardă în fața Buzăului, pentru a menține distanța de cinci puncte avans, dar, în același timp, ar trebui să câștige, pentru a putea păstra, sau chiar mări, distanța față de Dinamo.

Astfel, Oțelul - Gloria Buzău se dispută joi seară, de la ora 20:00, pe Stadionul "Oțelul", cu presiune de ambele părți. Oțelul, pentru toate motivele de revanșă enumerate mai sus, plus îmbunătățirea situației din clasament, în vreme ce Gloria Buzău își joacă aproape ultima șansă de a mai spera la un loc de promovare directă. În cazul unui eșec la Galați, s-ar face opt puncte de recuperat în șase etape, ceea ce e greu de crezut că mai poate fi remontat.

Pentru meciul de joi seară revine pe bancă și antrenorul Dorinel Munteanu, după ce și-a ispășit cele două etape de suspendare. Acesta își dorește ca lumea fotbalului și fanii echipei, în special, să arate mai mult respect și sprijin necondiționat pentru jucători. "În primul rând, îmi doresc să văd o echipă mult mai determinată, care face tot posibilul să-și câștige punctele. Avem în față un adversar puternic, din punctul meu de vedere, chiar unul dintre cei mai puternici din play-off, dar cu toate acestea mă aștept la o reacție pozitivă a băieților noștri, ca să îndreptăm, dacă pot să spun așa, evoluția slabă de la jocul cu Dinamo. Nu va fi ușor, va trebui să ne dăruim, să avem o constanță în joc și în evoluție. Fiecare punct este important, așa că ne-am dori ca și publicul să ne susțină necondiționat. Până în momentul de față, echipa este în grafic, chiar dacă așteptările sunt mult mai mari. Dar, ținând cont de întregul context de unde am plecat, lumea ar trebui să aibă puțin mai mult respect față de jucătorii noștri", a spus Dorinel Munteanu.

În cele două meciuri oficiale din acest sezon, a fost 1-1 în sezonul regulat, în timp ce, în grupele "Cupei României", Gloria Buzău a câștigat cu 2-0. Ambele meciuri s-au disputat la Galați.

Dimitrov și Farcaș sunt în revenire după accidentări și s-ar putea să apară pe foaia de joc, iar unica indisponibilitate va fi cea a căpitanului Costin Ghiocel. Locul său din defensivă ar putea fi luat la acest meci de Zivulici, mijlocaș de meserie.

Clasamentul înaintea etapei: 1. Poli Iași 45 puncte, 2. Steaua 44 p, 3. Oțelul 39 p, 4. Dinamo 38 p, 5. Gloria Buzău 34 p, 6. Unirea Dej 33 puncte.

Programul rundei a patra din play-off: Oțelul - Gloria Buzău (joi, ora 20:00), Poli Iași - Unirea Dej (sâmbătă, ora 14:15) și Steaua - Dinamo (marți, ora 19:00).

Citit 3034 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Aprilie 2023 15:25

4 comentarii

  • postat de hai otelul!
    Joi, 13 Aprilie 2023 16:00
    89.39.81.***
    hai sa-i prindem acum...nu au suporteri si aia care sint 200-300 la ei pe stadion injura antrenorul si jucatorii. e de bine, au jucat foarte slab cu dejul, nu stiu cum au scapat pe final. toate bune pentru o victorie otelul. succes otelul!
    0
    0
  • postat de Mario
    Joi, 13 Aprilie 2023 14:07
    89.137.136.***
    Domnul Munteanu...în momentul în care...jucătorii tăi...pe care ii antrenezi...nu prea s s prins nimeni de tactica ta...în fine...și ei joacă ca niște cizme...tu ce vrei prietene...să fie apreciată și respectată echipa ta...???Paai...una e să pierzi cu 3 la 0...dar s ai posesie...ocazii...faze de po
    0
    0
  • postat de #respect
    Miercuri, 12 Aprilie 2023 21:13
    89.39.81.***
    respectul il cistigi. nu-l ceri....daca il ceri inseamna ca nu meriti respect....jucati, cistigati si aveti respect.
    0
    0
  • postat de Dante
    Miercuri, 12 Aprilie 2023 18:20
    109.166.129.***
    Fără Cârjan și Sârghi, și ceva mai mult curaj în atac! Hai Oțelul!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.