Pregătiri pentru ultimul meci din play-off. Suporterii Oțelului, infernul adversarilor

Pregătiri pentru ultimul meci din play-off. Suporterii Oțelului, infernul adversarilor
Evaluaţi acest articol
(37 voturi)

Gruparea gălățeană se află în fața unui moment extrem de important, prin care ar putea să promoveze direct la capătul meciului cu Unirea Dej. La acest joc se anunță din nou tribune pline și atmosferă de vis.

Galațiul a reușit să revină pe harta fotbalului românesc cu un loc binemeritat după revenirea lui Dorinel Munteanu la Oțelul, prin faptul că fanii au luat cu asalt arena încă de la meciurile din Liga a III-a. Neîncăpătoare va fi din nou arena de 13.500 de locuri a Oțelului pentru meciul de duminică, ora 13,00, cu Unirea Dej. Publicul gălățean a fost cel mai mare aliat al roș-alb-albaștrilor în promovarea din Liga a III-a și parcursul foarte bun din al doilea eșalon. Au creat presiune constant pe adversari și au încurajat cu o forță greu de bănuit echipa favorită în nenumăratele momente grele.

Citește și Suspiciunile lui Dorinel asupra meciului Iași - DinamoTrei variante prin care Oțelul promovează direct în Superligă

În afară de sincopele cu Poli Iași și Dinamo de pe teren propriu, ambele din play-off, în rest nu s-a mai pus problema ca Oțelul să părăsească propria arenă învinsă. Pe aceeași arenă reușea în urmă cu 12 ani să devină campioană a României, cu un public la fel de numeros și de pătimaș.

Victorie = promovare

Deși mulți s-au arătat îngrijorați după ultimele rezultate ale echipei, Oțelul se află încă la mâna sa pentru a reuși promovarea directă în Superligă. În ultima etapă - cea de astăzi - se va da o luptă de la distanță cu Dinamo, care va juca, la aceeași oră, la Poli Iași. Gălățenii au nevoie să facă cel puțin același rezultat ca Dinamo la Iași pentru a promova, dar cel mai sigur scenariu este acela de a câștiga meciul cu Unirea Dej. În acest caz, nici nu mai contează ce se întâmplă la celelalte partide, iar promovarea va fi confirmată în mod oficial. Dacă gălățenii vor rata această promovare directă, vor urma două jocuri de baraj cu locul 16 din Superligă.

Din fericire, antrenorul Dorinel Munteanu n-are probleme de lot și va putea să introducă în teren cea mai bună formulă de joc. E de așteptat ca pe banca de rezerve să se afle și atacantul bulgar Dimitrov, care n-a apucat încă să debuteze pentru gălățeni.

Bilete, doar la case

Fanii care doresc să-și achiziționeze bilete pentru meciul cu Unirea Dej o mai pot face doar la casele de bilete, sistemul de ticketing online fiind oprit o dată cu ziua de sâmbătă. Prețurile sunt astfel: 30 lei – Tribuna I; 20 lei – Tribuna a II-a; 20 lei - Family Zone, gratuit pentru copii (Tribuna a II-a); 10 lei – Peluze; 5 lei – Peluza Nord. Biletele la Tribuna zero sunt deja epuizate.

Cu steaguri, fulare, scandări, aplauze, fiecare suporter gălățean ce va lua parte la acest meci are rolul de a sprijini echipa favorită, indiferent de cum se vor derula ostilitățile de pe teren. Echipa Oțelului este demnă de toată lauda pentru parcursul foarte bun realizat, din postura de nou-promovată, iar acest lucru trebuie scos în evidență permanent pe tot parcursul jocului.

Galațiul arde de nerăbdare să revină în Superligă, dar la nivel de suporteri e deja la nivel mai sus de atât! Oțelul – Unirea Dej, decisiv pentru promovare, duminică, 21 mai, ora 13,00, la Stadionul ”Oțelul”. Cei care nu prind bilete pot urmări partida pe Digi Sport 1 sau Prima Sport 1.

Citit 4955 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2023 10:00

7 comentarii

  • postat de Mario
    Duminică, 21 Mai 2023 12:59
    89.137.136.***
    Un detaliu f important...și surprinzător...că cei din conducerea clubului...n au luat atitudine...și anume...arbitrul meciului cu Dejul...de fapt...n ar fi tb delegat ptr acest meci...de ce...ptr că fiul lui este legitimat la clubul Dinamo...și este în luptă directă cu noi...ptr promovarea în prima
    0
    0
  • postat de ion
    Duminică, 21 Mai 2023 11:16
    79.112.20.***
    Nu avem fata de prima liga,vor trebui multi jucatori de unde bani? chiar de vom promova ? vom fi ciuca batailor
    0
    0
  • postat de ss
    Duminică, 21 Mai 2023 10:21
    5.13.213.***
    Pt. bucuriile nemarginite traite decenii, suntem datori cu sustinerea neconditionata, HAI OTELUL!!!!
    0
    0
  • postat de pt nicusor
    Sâmbătă, 20 Mai 2023 16:58
    89.238.225.***
    auzi fa, bau!
    0
    0
  • postat de Mario
    Sâmbătă, 20 Mai 2023 12:25
    89.137.136.***
    Momentul adevărului...merităm sau nu promovarea..vedem mâine...
    0
    0
  • postat de Mihai
    Sâmbătă, 20 Mai 2023 03:26
    86.122.130.***
    FORZZA OTELUL! !!!
    Te iubim!!!!
    0
    0
  • postat de Nicusor
    Vineri, 19 Mai 2023 20:07
    5.13.203.***
    Ce titlu BOMBASTIC. Ce cuvinte MARI, "Suporterii Oțelului, infernul adversarilor". aaAr fi foarte bine daca si-ar vedea LUNGUL NASULUI. Mai intai ar trebui sa arate de ce pot fi in stare si apoi sa ridice pretentii, sa ceara bani sau chiar ar trebui sa ii refuze atunci cand ar primi. Sa traiasca din
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.