Oţelul îşi încearcă azi şansa şi în Cupă (ora 18,30)

Oţelul îşi încearcă azi şansa şi în Cupă (ora 18,30)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Lider în clasamentul Ligii I după opt etape, clubul gălăţean debutează diseară în ediţia 2010-2011 a „Cupei României” pe terenul Astrei Ploieşti * „Nu las pe nimeni acasă, vrem să ajungem în finală”, a declarat antrenorul Dorinel Munteanu *

ASTRA PLOIEŞTI – OŢELUL GALAŢI

Meci programat astăzi în „16-imile” Cupei României la fotbal;

Stadionul „Astra” din Ploieşti – ora 18.30 (în direct la Sport.ro);

Echipele probabile:

ASTRA: Miron – Măţel, L. Goian, Nogo, Mihalache – Paulinho, Seto, Pătraşcu, Cl. Tudor – Fatai, Miranda. Antrenor: Tibor Selymeş.

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Ilie – Neagu, Giurgiu – Antal, Paraschiv, Viglianti – Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova) – Aurel Oniţă (Constanţa) şi Mircea Orbuleţ (Bucureşti). Rezervă: Florin Ghimbăşan (Braşov).

„Lăsaţi-mă cu Steaua!”

Cu câteva zile înaintea meciului cu Steaua, din campionat, se vorbeşte foarte puţin de jocul din „Cupa României” cu Astra Ploieşti. Fireşte, toţi ochii sunt aţintiţi pe marele duel de duminică în urma căruia gruparea pregătită de Dorinel Munteanu ar putea să-şi consolideze prima poziţie din clasament sau să revină pe o treaptă inferioară.

„Lăsaţi-mă cu acel joc! Deplasarea de la Astra este mult mai importantă acum. Sunt două competiţii paralele, ambele ne interesează foarte mult şi despre Steaua voi vorbi abia de joi seară, poate vineri dimineaţă”, a spus fostul internaţional când l-am întrebat dacă se gândeşte la confruntarea cu clubul bucureştean.

Sălă acasă, merge Ibeh

Ca să demonstreze că nu se duce de complezenţă în oraşul „aurului negru”, Munti n-a lăsat niciun titular acasă.

„Nu menajez pe nimeni, ce-i asta să menajez pe cineva? Avem ca obiectiv accederea în finală şi vrem să facem tot posibilul pentru a ajunge acolo. Prin Cupă se poate ajunge mult mai uşor la o performanţă, iar Galaţiul aşteaptă de multă vreme aşa ceva”, a adăugat Dorinel, care nu se bazează la acest duel pe Sălăgeanu şi pe Iorga.

„Al doilea are cartonaşul roşu din partida cu Urziceniul, iar cu Sălă am discutat şi am convenit să nu joace acum. Are o problemă la capitolul fizic şi vreau să fie bun de joc pentru meciul cu Steaua.” În schimb, în lot se află Ibeh, o premieră pentru nigerian în stagiunea curentă.

„Ploieştenii, favoriţi”

Aflaţi pe piscul ierarhiei interne, roş-alb-albaştrii nu se consideră favoriţi la meciul de pe Arena „Astra”.

„Ploieştenii au arătat o formă fotbalistică bună la deplasarea cu Steaua şi joacă şi pe teren propriu. Cu siguranţă, nu suntem favoriţi şi ne place când avem şansa a doua. Ne mobilizăm altfel”, a declarat directorul general Marius Stan, în timp ce Munteanu admite că şi-a pregătit elevii şi pentru prelungiri sau chiar lovituri de departajare.

„Chiar dacă nu ne-ar avantaja în perspectiva partidei cu Steaua, ne gândim şi la prelungiri. Suntem pregătiţi să ne calificăm şi sperăm să nu dezamăgim”, a conchis tehnicianul „oţelarilor”.

Foto: Ilie Stan

Citit 953 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.